Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2019, 12:01
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Lady Gaga sa vyzliekala priamo na červenom koberci. Neholila som si 4 dni nohy, vtipkovala predtým na Instagrame

MÓDA LADY GAGA MET GALA
Uložiť Uložené

Speváčka bola jedným z hlavných ťahákov Met Gala.

Na každoročný galavečer Met Gala tentokrát dorazila Lady Gaga medzi prvými. Nebolo to náhodou, veď bola spoločne s Harrym Stylesom hostiteľkou celej šou, a tak si pre fanúšikov a fotograf pripravila štvrťhodinové vystúpenie priamo na červenom koberci.

Speváčka si pripravila hneď štyri outfity, pričom sa pred objektívmi fotoaparátov začala vyzliekať. Najskôr nastúpila v ružových šatách s obrovskou vlečkou dlhou niekoľko metrov a postupne zo seba zhadzovala jednotlivé vrstvy.

Keď nastal čas zhodiť zo seba ružovú róbu, svoje šaty zmenila na čierne s elegantným dáždnikom. Napokon zmenila veľkolepé róby na ružové šaty so staromódnym telefónom v ruke, aby mohla celú šou zakončiť v čiernej spodnej bielizni.

Dizajnér Brandon Maxwell, ktorý sa postaral o niekoľko kúskov známej speváčky na červenom koberci, jej potom vtisol na tvár veľký bozk. Na Instagrame pritom pár dní pred začiatkom Met Gala vtipkovala, že si už štyri dni neholila nohy, aby tak zdokonalila svoj slávnostný outfit. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lady Gaga (@ladygaga),

Domov
Zdieľať
Diskusia