Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2019, 11:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish sa bojí Eminema a uprednostňuje Biggieho pred Tupacom. Kto je jej rapovým vzorom?

HUDBA BILLIE EILISH EMINEM
Uložiť Uložené

Jedna z najpopulárnejších speváčok súčasnosti pre Noisey prezradila čosi viac zo svojho súkromia.

Billie Eilish je v súčasnosti pravdepodobne najrýchlejšie stúpajúcou interpretkou na svete a už niekoľko mesiacov snáď nikto nepochybuje o tom, že ju ešte čaká obrovská kariéra. Prednedávnom vydala extrémne úspešný sólový album, ktorý podľa všetkého získa minimálne nominácie na prestížne ceny. 

Fanúšikovia ju však nemilujú len kvôli speváckemu talentu, ale tiež jej osobnosti, keďže je interpretkou, s ktorou sa dokážu stotožniť nielen vďaka textom. Už na prvý pohľad je odrazom dnešnej doby. V súčasnosti má 17 rokov, je však módnou ikonou a zároveň symbolom slobody v tom najlepšom význame. 

Odporúčané
Kto je Billie Eilish a prečo je jednou z najvyhľadávanejších interpretiek dnešných dní? Kto je Billie Eilish a prečo je jednou z najvyhľadávanejších interpretiek dnešných dní? 15. marca 2019, 14:27

Teraz sa vďaka portálu Noisey dozvedáme aj čosi viac z jej súkromia a názorov, keďže prijala pozvanie do formátu, kde si má vybrať z na prvý pohľad obyčajných vecí. Dozvedáme sa, že má rada cereálie, uprednostňuje Star Trek pred Star Wars a Biggieho pred Tupacom. Má radšej zvieratá ako ľudí, nikdy by nechcela byť neviditeľná ani nesmrteľná a otec jej zakazoval animované seriály. 

Asi najviac ťa prekvapí odpoveď na otázku, či má radšej Drakea, Eminema alebo Childish Gambina. Odpovedá, že sa v skutočnosti Slim Shadyho vždy extrémne bála a má z neho strach. Jej skutočným idolom je bez akýchkoľvek pochýb Childish Gambino

Vo videu sa dozvieš aj to, aký je jej najobľúbenejší film, kde by chcela žiť, aký je jej názor na Pokémonov a ešte oveľa viac.

Odporúčané
Billie Eilish odmietla väčšie priestory. Beznádejne vypredaný pražský koncert si užijú len vyvolení Billie Eilish odmietla väčšie priestory. Beznádejne vypredaný pražský koncert si užijú len vyvolení 18. februára 2019, 19:10
Domov
Zdieľať
Diskusia