Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
6. mája 2019, 12:54
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Kontroverzný Slaytiiina sa stal na deň heterosexuálom. Vyskúšal pobozkať dievča či dedinské sledovanie futbalu

ZAUJÍMAVOSTI MAKE-UP SLAYTIIINA YOUTUBE
Uložiť Uložené

Kontroverzný mladík známy ako Slaytiiina sa tentokrát rozhodol na deň zmeniť svoju sexuálnu orientáciu.

Len nedávno sme písali článok o kontroverznom slovenskom youtuberovi a make-up artistovi Adamovi, ktorý vystupuje pod prezývkou Slaytiiina. Je o ňom známe, že sa nebojí s hrdosťou prezentovať svoju sexuálnu orientáciu prostredníctvom príspevkov na Instagrame či videí na YouTube. Taktiež si rozhodne neberie servítku pred ústa.

Okrem klasických make-up tutoriálov nájdeš na jeho kanáli aj videá, v ktorých pohoršuje ľudí v uliciach hlavného mesta, dráždi predavačky v sekáčoch, konzumuje chlpy svojej mačky alebo sa premáva po meste vo vyzývavom ženskom oblečení.

Mladík sa však tentokrát vo svojom najnovšom videu rozhodol, že na deň vyskúša byť heterosexuálom a všetky možné činnosti s tým spojené. Počas celého dňa mu asistovala jeho kamarátka, ktorá napokon predstierala aj jeho partnerku.

V úvode videa Adam skúšal tri variácie typických „hetero“ outfitov, medzi ktorými bol tzv. basic hetero hráč videohier, dedinský heterák pozerajúci futbal v teplákoch s pivom v ruke či trendy heterák v koženej bunde a roztrhaných nohaviciach. Neskôr vyrazil do bratislavských ulíc, kde skúšal preňho netradičnú mužskú chôdzu a hrubý hlas.

Napokon svoju heterosexuálnu partnerku zobral na obed, kúpil jej kvety a dokonca ju aj pobozkal. Ako to celé dopadlo sleduj v nasledujúcom videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia