Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2019, 9:35
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Google sprístupnil funkcionalitu, ktorá poteší nejedného používateľa jeho služieb

Google sprístupnil funkcionalitu, ktorá poteší nejedného používateľa jeho služieb
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://pixabay.com/photos/bar-ipad-mockup-business-computer-621033/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">pixabay.com</a>
TECH GOOGLE HISTÓRIA
Uložiť Uložené

Lokalita, web a aj dáta z mobilných aplikácií. Automatické vymazanie histórie je tu.

Ak ťa nebaví manuálne odstraňovať históriu surfovania po webe, zaznamenávania navštívených lokalít alebo dáta z používania mobilných aplikácií, máme pre teba skvelú správu. Google totiž prináša praktickú funkcionalitu, ktorá to spraví za teba. Stačí jej len určiť, v akých časových intervaloch má robiť svoju prácu a používateľ služieb internetového giganta bude mať o starosť menej.

Ako píše web The Verge, novinku čaká globálne sprístupnenie v priebehu nadchádzajúcich týždňov (niektorí ju môžu mať k dispozícii už dnes).  Funkciu nájdeme na mieste, kde sa dnes nachádza manuálna možnosť vymazania používateľských dát. Všetko je teda pekne pokope.

Čo sa týka spomínaných časových intervalov, tak dostaneme na výber z dvoch možností. Automatický proces prebehne buď každé 3 alebo každých 18 mesiacov. Google už navyše stihol zverejniť i screenshot, kde je jedinečná príležitosť vidieť vynovené nastavenia.

Google sprístupnil funkcionalitu, ktorá poteší nejedného používateľa jeho služieb
Zdroj: storage.googleapis.com
Domov
Zdieľať
Diskusia