Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2019, 11:07
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovák si z Česka viezol 143 gramov marihuany, ale hneď ho chytili policajti. V minulosti už bol za drogy odsúdený

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Policajti marihuanu zaistili v mužovom aute.

Slovák David z Oždian bude dlho spomínať na to, ako sa s kamarátom nedávno vybrali nakúpiť marihuanu do Česka a napokon skončili obvinení z obzvlášť závažného zločinu a prečinu nedovolenej výroby, držania a obchodovania s drogami.

David si od susedov priviezol 143 gramov marihuany, ale naspäť domov nešoféroval on, za volantom sedel kamarát Viliam. Aj ten na Davida doplatil, pretože od neho ako protislužbu prijal 2,5 gramu marihuany, pomohol mu rastlinu previezť a bude mať opletačky so zákonom.

Keď policajti auto v noci zastavili tesne pred obcou Ožďany, odkiaľ David pochádzal, nestačili sa čudovať. Vo vozidle našli porozhadzované striekačky, ale hlavne igelitovú tašku, v ktorej boli umiestnené vrecúška s marihuanou. Policajná expertíza odhadla, že toto množstvo drogy zodpovedá 292 bežným dávkam, a tak ho David rozhodne nemal na vlastné použitie.

Ako skonštatovali policajti v statuse na svojej facebookovej stránke, za drogovú činnosť už bol David odsúdený v roku 2012. Nepoučil sa a tentoraz bude trest o to prísnejší, že je obvinený z obzvlášť závažného zločinu, za čo mu hrozí viac ako 10 rokov za mrežami. Stíhať ho však budú na slobode.

Domov
Zdieľať
Diskusia