Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2019, 12:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Policajné komando nabehlo do Pentagonu. V povestnej krčme zhabalo cez 70 drogových skladačiek

ZAUJÍMAVOSTI DROGY PENTAGON SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Známy bar v Pentagone sa stal terčom policajného zásahu.

O Pentagone sme na Refresheri napísali za posledné mesiace hneď niekoľko článkov. Polícia sa chváli, že v tejto oblasti na Stavbárskej ulici dlhodobo klesá miera trestnej činnosti, čo policajné komando potvrdilo včera večer, keď nabehlo do povestnej krčmy a zadržalo niekoľko osôb, ktoré prechovávali návykové látky.

Odporúčané
Navštívili sme bar, v ktorom nakupuje drogy celý Pentagon Navštívili sme bar, v ktorom nakupuje drogy celý Pentagon 24. februára 2019, 17:48

Na svojej facebookovej stránke policajti zdieľali autentické video zo zásahu, ktorý sa konal včera pred 19:30 večer. Muži zákona mali podľa dostupných informácií prevádzku dlhší čas rozpracovanú vo vyšetrovaní a napokon prokurátor vydal príkaz prehľadať prevádzku, čo skončilo úspešným zásahom.

Do krčmy, kde by si našiel aj hromadu automatov, vbehli policajti, vnútri krčmy prinútili všetkých návštevníkov ľahnúť si na zem a mohli sa začať osobné prehliadky.

Odporúčané
Domovníčka Pentagonu: Močili nám tu na chodbách, dnes narkomanom do drog primiešavajú výživové doplnky (Rozhovor) Domovníčka Pentagonu: Močili nám tu na chodbách, dnes narkomanom do drog primiešavajú výživové doplnky (Rozhovor) 4. februára 2019, 20:44

V statuse policajti uviedli, že v bare napočítali približne 22 osôb, u ktorých dohromady našli celkovo 71 papierových skladačiek, priesvitné sáčky s tlakovými uzávermi či injekčné striekačky s obsahom bielej kryštalickej látky. Nemohli preto konštatovať, aké drogy mali návštevníci pri sebe, pretože látky odoslali na expertízu.

Odporúčané
Bol policajt, pasák a teraz je bezdomovec v Pentagone. Prepustili ho z väzenia, no život mu ničí závislosť na heroíne (Rozhovor) Bol policajt, pasák a teraz je bezdomovec v Pentagone. Prepustili ho z väzenia, no život mu ničí závislosť na heroíne (Rozhovor) 23. januára 2019, 16:56

Zadržané boli dve ženy a päť mužov, ktorých policajti predviedli na oddelenie a mali by naďalej prípad vyšetrovať, aby určili, voči komu bude vyvodená trestnoprávna zodpovednosť.

V praxi to znamená, že ak sa potvrdí prítomnosť drog, týchto sedem ľudí bude pravdepodobne čeliť obvineniam z prechovávania drog, za čo sa môžu dostať na niekoľko rokov do väzenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia