Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2019, 10:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Oblečenie za milión dolárov a náramky od fanúšikov. Drake prezradil, koľko zaplatil za outfit

MÓDA DRAKE
Uložiť Uložené

Známy youtuber Icykof, ktorého môžeš poznať aj zo Slovenska, mal možnosť skontrolovať outfity celej OVO crew pred koncertom.

 

Icykof je známym youtuberom, na ktorého kanáli najčastejšie nájdeš videá, v ktoré sa týkajú módy a obzvlášť tej nie práve najlacnejšej. Veľmi obľúbený je aj formát, kde zisťuje, koľko stáli outfity ľudí pred kamerou a ak patríš medzi pozornejších ľudí, tak asi vieš, že sa tento tvorca na YouTube neraz objavil aj na Slovensku, resp. v Česku. 

Odporúčané
Bizarnosti ako tričko na mikine, šnúrkou omotané nohavice a štvorciferné sumy. Slávny youtuber sa zaujímal o cenu outfitov na Slovensku Bizarnosti ako tričko na mikine, šnúrkou omotané nohavice a štvorciferné sumy. Slávny youtuber sa zaujímal o cenu outfitov na Slovensku 8. januára 2018, 13:53

Tentokrát však lovil v trochu iných vodách, keďže mal možnosť objaviť sa v rovnakom backstagei spoločne s celou OVO crew na čele so samotným Drakeom.

Outfit check si vyskúšal aj na nich a podľa očakávaní si väčšina dala záležať aspoň na celkovej sume, aj keď nie každý si potrpí napríklad na luxusných topánkach. Samozrejmosťou sú však drahé šperky alebo hodinky a výnimkou nie je ani samotný Champagne Papi. 

Ten svoj koncertný outfit založil na značke Tom Ford, pričom by sme vypichli topánky z krokodíla za 15-tisíc dolárov. Na výslednej sume približujúcej sa miliónu majú však najväčšiu zásluhu hodinky za 750-tisíc. Drake však stále nosí aj náramky od syna a fanúšikov, čím dáva najavo, že patrí medzi pokornejších interpretov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia