Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. januára 2018, 13:53
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Bizarnosti ako tričko na mikine, šnúrkou omotané nohavice a štvorciferné sumy. Slávny youtuber sa zaujímal o cenu outfitov na Slovensku

MÓDA SUPREME
Uložiť Uložené

Youtubová hviezda Icykof zaoberajúca sa streetwearovou módou navštívil Slovensko za účelom zmapovania tunajších outfitov.

Známy londýnsky youtuber Kofi McCalla vystupujúci pod prezývkou Icykof sa na svojom kanáli The Unknown Vlogs zaoberá prevažne streetwearovou kultúrou a oblečením. Za pomerne krátky čas si stihol vybudovať veľmi slušnú fanúšikovskú základňu. Najobľúbenejšími videami sa stala jeho séria "How Much is Your Outfit?", v ktorej cestuje za fanúšikmi a zaznamenáva cenu ich outfitov. V najnovšom dieli zamieril na Slovensko, kde pred kamennou pobočkou Footshopu v Bratislave usporiadal v sobotu menší fanúšikovský meet up.

Youtuber zaflexil v teniskách od Gucci a v bunde od Balenciaga

 

Príspevok, ktorý zdieľa icy (@icykof),

Prišlo niekoľko nadšencov, ktorí svojimi outfitmi a jednotlivými kúskami doslova šokovali. Vo videu nižšie môžeš vidieť zvrátenosti ako tričko na mikine, nohu obviazanú šnúrkou alebo každú ponožku inej farby, ale zaujali tiež kúsky ako Polo Ralph Lauren bunda za 1000 € alebo mikina zo spolupráce Mastermind Japan a Bape. Najfrekventovanejšími značkami boli ale samozrejme Supreme, tenisky od Air Jordan a značkové dizajnérske doplnky.

A takto vyjadril svoje pocity ku hlavným aktérom

Bizarnosti ako tričko na mikine, šnúrkou omotané nohavice a štvorciferné sumy. Slávny youtuber sa zaujímal o cenu outfitov na Slovensku
Zdroj: @icykof
Domov
Zdieľať
Diskusia