Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2019, 16:54
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovenskí zaľúbenci sa zosobášili na svadbe v Las Vegas. Vymetali nočné kluby a vyhodili ich aj z národného parku

Slovenskí zaľúbenci sa zosobášili na svadbe v Las Vegas. Vymetali nočné kluby a vyhodili ich aj z národného parku
ZAUJÍMAVOSTI LAS VEGAS
Uložiť Uložené

Slovenská dvojica by chcela inšpirovať viac ľudí, aby sa vydali na svadbu do sveta.

Svadba v Las Vegas znie ako scenár klasického romantického filmu, kde sa hlavní hrdinovia nechajú nahovoriť na bláznivé dobrodružstvo a nakoniec skončia pred oltárom v meste hriechu. Situácia Katky a Števa z Prievidze však vyzerala rozdielne. Aj keď sa zosobášili v Las Vegas, nešlo o žiadny spontánny nápad či dobrodružstvo po vypití veľkého množstvo alkoholu, naši zaľúbenci si svoj plán dobre premysleli a naplánovali. 

Od začiatku vedeli, že nechcú mať obyčajnú svadbu v kruhu širokej rodiny, pretože to nemusí vždy dopadnúť najlepšie. Zbytočné rodinné konflikty preto nahradili svojimi najlepšími kamarátmi, nakúpili letenky do Spojených štátov amerických, naplánovali celý obrad a uistili sa, že s platnosťou sobáša nebudú mať problém ani na Slovensku. A potom sa už len stačilo zbaliť a odletieť. 

V tomto článku si prečítaš:
  • Koho si vzali Katka a Števo na svadbu do Las Vegas
  • Ako prebiehali prípravy na svadbu
  • Koľko takáto svadba v Las Vegas stojí
  • Ako komunikovali s oddávajúcim počas obradu
  • Ako strávili noc po sobáši

Slovenskí zaľúbenci sa zosobášili na svadbe za 15 000 € v Las Vegas.
Slovenskí zaľúbenci sa zosobášili na svadbe za 15 000 € v Las Vegas. Zdroj: Lukáš Vážan

Prečo ste sa rozhodli pre svadbu v Las Vegas?

Začalo sa to pred desiatimi rokmi, ešte na začiatku nášho vzťahu. Boli sme na svadbe našich známych, ktorí boli rodičmi nútení pozvať niektorých členov rodiny a nedopadlo to zrovna najlepšie.  Vtedy sme si povedali, že si svoj najkrajší deň v živote spravíme podľa seba s tými najlepšími priateľmi a zabavíme sa. Kde inde ako vo Vegas?

Naplnila svadba vaše očakávania?

Našťastie sme si po prečítaní množstva blogov na internete vybrali veľmi dobre hodnotený Hotel Platinum, ktorý je držiteľom rôznych ocenení  a je považovaný za špičku v oblasti plánovania svadieb. Ich prístup a organizácia boli na jednotku. Mali sme pridelenú vlastnú svadobnú organizátorku, s ktorou sme našu svadbu naplánovali do detailov. 

Koho ste so sebou zobrali na svadbu?

Zobrali sme si so sebou troch najlepších priateľov a fotografa Lukáša Vážana, ktorého sme síce predtým nepoznali, ale nebál sa ísť do toho s nami. Jeho prístup spravil z fotenia a našej svadby zábavu a na náš deň D máme naozaj krásne spomienky. Vďaka týmto ľuďom dopadla naša svadba, tak ako sme si predstavovali. Bola to tá najlepšia voľba.

Slovenskí zaľúbenci sa zosobášili na svadbe za 15 000 € v Las Vegas.
Slovenskí zaľúbenci sa zosobášili na svadbe za 15 000 € v Las Vegas. Zdroj: Lukáš Vážan

Ako sa vám páčilo mesto, kasína, atmosféra?

Las Vegas je mesto typické svojou atmosférou. Videli sme tam naozaj všetko od kasín, klubov, obchodov a ľudí, ktorí sa tam prišli zabaviť, po normálne ulice, kde žili ľudia svoj bežný život. Mesto splnilo naše očakávania. Ľudia boli až nechápavo priateľskí a milí, keď nás zbadali ako nevestu a ženícha, ihneď nám gratulovali a priali všetko dobré. Dokonca sa s nami niektorí aj fotili. Bolo to príjemné, občas sme s cítili ako celebrity.

Nechýbali vám pri obrade rodina a najbližší?

Určite áno, chýbali. Bolo to však naše rozhodnutie, ktoré chápali, rešpektovali a podporovali nás v tom, aby naša svadba dopadla tak, ako sme si to vysnívali.

Koľko taká svadba vo Vegas stojí?

Domov
Zdieľať
Diskusia