Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2019, 19:44
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Štúdio Fox a manažér Queenu uvažujú nad pokračovaním Bohemian Rhapsody. O čom by mohla byť dvojka?

Štúdio Fox a manažér Queenu uvažujú nad pokračovaním Bohemian Rhapsody. O čom by mohla byť dvojka?
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Považuješ prípadne pokračovanie za zbytočné?

Ak si si otvoril nasledujúci článok, určite vieš, že oscarový hit Bohemian Rhapsody skončil koncertom Live Aid, ktorý sa odohrával v roku 1985. Tým si ale filmári potenciálne nechali 6-ročné miesto na pokračovanie, pretože Freddie Mercury zomrel až v roku 1991. Navyše by si jednoduchým spôsobom mohli prostredníctvom flashbackov pomôcť aj návratom do minulosti.

Táto možnosť je však stále vo hviezdach. Rami Malek sa pre druhú časť Bohieman Rhapsody neupísal a sequel nepotvrdilo ani samotné štúdio. Napriek tomu sa ozývajú hlasy, ktoré tvrdia, že Bohemian Rhapsody 2 nie je vôbec vylúčené.

Okolie kapely Queen uvažuje nad pokračovaním Bohemian Rhapsody. O čom by mohla byť dvojka?
Okolie kapely Queen uvažuje nad pokračovaním Bohemian Rhapsody. O čom by mohla byť dvojka? Zdroj: 20th Century Fox

Portál Page Six citoval spolupracovníka kapely Queen tvrdiaceho, že o pokračovaní sa v súčasnosti diskutuje. „Som si istý, že plánuje sequel, ktorý začína po Live Aid,“ povedal Ruli Dolezal o manažérovi kapely Jimim Beachovi. Následne dodal, že pokračovanie Bohemian Rhapsody je v rámci rodiny Queen v súčasnosti veľmi diskutované.

Rudi Dolezal pre Queen režíroval niekoľko videoklipov a počas Freddieho života sa stal jeho blízkym priateľom. Dolezalove tvrdenia majú teda dozaista určitú váhu. Pokračovanie Bohemian Rhapsody v interview z minulého roka navyše nevylúčil ani legendárny gitarista Brian May.

Anketa:
Prijal by si Bohemian Rhapsody 2?
Áno
Nie
Áno
73 %
896 Hlasov
Nie
27 %
324 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia