Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2019, 0:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj ruší ďalší koncert na európskom turné kvôli technickým komplikáciám. Opäť obviňuje organizátorov

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Francúzske Bordeaux malo počas dnešnej noci hostiť jej veľkolepú a technicky náročnú show. Pred chvíľou oznámila, že aj keď je v sále, ona ani Juice WRLD nevystúpia.

Nie je to tak dávno, čo Slovensko žilo zrušeným koncertom jednej z dvoch najslávnejších raperiek na svete. Nicki Minaj nemohla na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu vystúpiť a ako dôvod vtedy uviedla, že pódium nemá dostatok elektrickej energie na to, aby mohla show začať. Naopak, slovenskí organizátori v exkluzívnom rozhovore tvrdili, že v skutočnosti splnilí technické požiadavky a vystúpenie zrušil tím americkej raperky. 

Následne sme sa ešte dopočuli o komplikáciách v Budapešti, no ďalšie zastávky na turné už na základe sociálnych sietí prebiehali v poriadku. Dnes sa však prostredníctvom oficiálnych kanálov Nicki Minaj dozvedáme, že bolo zrušené ďalšie vystúpenie, tentokrát vo francúzskom Bordeaux.

Pomaly sa vynára viac skutočností týkajúcich sa zrušeného koncertu, ktoré mapujeme v nadväzujúcom článku:

Zamestnanec koncertnej sály tvrdí, že Nicki Minaj klame. Odmietla hrať pred 5000 ľuďmi, od šiestej večer vedeli, že nevystúpi

Ako už asi tušíš, dôvodom majú byť technické komplikácie a na vine je vraj opäť organizátor. Tentokrát však na základe samotného statusu súdime, že nie ten z eventovej agentúry, ale skôr tretia strana – budova. Teda lepšie povedané organizátori posktujúci priestor v The Arkea Arena.

Odporúčané
MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync MTV VMA's 2023: Celebrity predviedli dokonalé outfity, hviezdila Taylor Swift a na scénu sa vrátila Shakira aj skupina 'N Sync 13. septembra 2023, 11:07

V príspevku od produkcie zastrešujúcej vystúpenie sa ešte píše aj o tom, že Nicki Minaj aj Juice WRLD absolvovali zvukovú skúšku, boli v sále pripravení na vystúpenie, vynaložili všetko úsilie, aby koncert prebehol, no aj napriek tomu sa show konať nebude. Podobne ako na Slovensku, aj tu platí, že všetkým návštevníkom budú vrátené peniaze za lístky. 

Tento príspevok uverenila Gerard Drouot Productions a píše sa v ňom, že The Arkea Arena of Bordeaux odmietla kvôli technickým dôvodom dovoliť Nicki a Juice WRLDovi vystúpiť. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

Podobne ako pri zrušenom slovenskom koncerte, aj tu Nicki Minaj najprv uvádza dôvod zrušenia koncertu a pridáva, že ide osobne za svojimi fanúšikmi mimo priestoru vyhradeného pre umelcov.

Nicki Minaj dodáva, že naozaj chcela vystúpiť  a dúfa, že ešte bude mať možnosť sa niekedy do Bordeaux vrátiť.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

#Update. Love you, #Bordeaux. We rlly wanted to perform tonight. Hope to be back soon.

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

Domov
Zdieľať
Diskusia