Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. marca 2019, 3:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zamestnanec koncertnej sály tvrdí, že Nicki Minaj klame. Odmietla hrať pred 5 000 ľuďmi, od šiestej večer vedeli, že nevystúpi

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Všetko nasvedčuje tomu, že sa opakuje scenár z Bratislavy. Skutočný dôvod sa však v tomto prípade bude hľadať ešte o niečo náročnejšie.

Ešte v noci prišla z Francúzska informácia o tom, že Nicki Minaj zrušila vystúpenie v rámci aktuálneho turné v Bordeaux. Oficiálny dôvod, ktorý doteraz komunikovala raperka aj organizátori bol, že aj keď robili všetko pre to, aby sa mohla show udiať, na vine je tretia strana. Tvrdili, že koncertná sála nedokázala splniť technické požiadavky. 

Tie vraj neboli dostačujúce na to, aby bolo bezpečné spustiť show s náročným pódiom. Teda, do veľkej miery sme mohli sledovať podobnosť tohto prípadu so zrušeným koncertom americkej raperky na Slovensku.

Odporúčané
Nicki Minaj ruší ďalší koncert na európskom turné kvôli technickým komplikáciám. Opäť obviňuje organizátorov Nicki Minaj ruší ďalší koncert na európskom turné kvôli technickým komplikáciám. Opäť obviňuje organizátorov 10. marca 2019, 0:42

Nuž, podobne ako v Bratislave, aj tu sa postupne vynárajú ďalšie informácie, ktoré skoro do bodky napĺňajú scenár, aký už slovenská verejnosť pred pár týždňami sledovala.

Na Twitteri sa totiž objavil zaujímavý anonymný screenshot, ktorého pravdivosť síce overiť nedokážeme, no keďže táto informácia prichádza nezávisle od prípadu na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, niečo na tom predsa len bude. 

Tento Tweet sa podľa všetkého týka konverzácie medzi zamestnancom koncertnej haly The Arkea Arena of Bordeaux a pravdepodobne človekom z eventovej agentúry Gérard Drouot Productions. Vychádzame však len z kontextu. Oveľa dôležitejšie však je to, o čom sa v samotných správach píše. 

V preklade, prvá správa od zamestnanca hovorí o tom, že jej autor pracoval v hale na prípravách koncertu. Tvrdí, že už od poobedných, resp. skorých večerných hodín vedeli o probléme a od deviatej alebo dokonca šiestej hodiny večer bolo jasné, že vystupovať nebude. 5000 ľudí jej vraj nestačilo a aj keď sa ju pokúšali presvedčiť, nakoniec to zvalili na technický problém.


Adresát sa odvážnemu zamestnancovi poďakoval za čestnosť a vyjadril sklamanie zo správania a prístupu Nicki Minaj. Zároveň dúfa vo vrátenie peňazí, čo je, samozrejme, v tomto prípade pochopiteľné. Otázkou však stále ostáva, prečo v oficiálnom vyjadrení podporili verziu Nicki.

Nicki Minaj si tesne po zrušení koncertu najprv užívala jointa a následne sa šli s priateľom zabaviť.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

Ešte raz je dôležité poznamenať, že sa opakuje skoro totožný scenár ako v prípade XL Promotion, ktorí mimo nášho rozhovoru ešte verejne hovorili aj o tom, že zásadným problémom pri zrušenom vystúpení v Bratislave mala byť nízka návštevnosť. Oni však aspoň na rovinu povedali, kde videli ozajstný problém.

Aj u nás bolo komunikovaných približne 5 tisíc divákov, čo síce nie je málo, no americká hviezda má asi trochu iné nároky. Aj keď organizátor z XL ešte pre Refresher povedal, že toto turné k novému albumu Queen sa malo pôvodne odohrať za veľkou mlákou, no pre malý záujem bolo presunuté do Európy

Odporúčané
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) 23. februára 2019, 19:28

Len pre zaujímavosť, Nickina jediná priama konkurentka si užíva v Spojených štátoch trochu inú pozornosť. V Houstone zaznamenala rekord, keď sa na jej vystúpenie prišlo pozrieť do jednej sály viac ako 75 tisíc fanúšikov.

Agentúra realizujúca koncert v Bordeaux pred tým bez problémov zvládla zorganizovať napríklad vystúpenie Justina Biebera, Katy Perry, AC/DC, The Rolling Stones alebo Eltona Johna. Zatiaľ je však každá informácia pomerne rozpačitá, a tak radšej pred unáhlenými závermi počkáme.

Eventovú agentúru Gérard Drouot Productions sme už oslovili s ponukou na rozhovor, keďže existuje stále mnoho nejasností  a o novinkách v tomto prípade budeme určite informovať. Ak chceš ostať v obraze v súvislosti s aktualitami týkajúcimi sa Nicki Minaj, nezabudni dať odber
Anketa:
Myslíš si, že Nicki Minaj o technických komplikáciách v koncertnej hale klamala?
Áno
Nie
Áno
98 %
7856 Hlasov
Nie
2 %
193 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia