Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2019, 14:05
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Koncert Nicki Minaj v Budapešti už museli posunúť. Zopakuje sa tam scenár z Bratislavy?

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Nicki bude na svoje európske turné spomínať určite iba v dobrom.

Ak si v posledných dňoch nezachytil ani jednu správu o zrušenom koncerte Nicki Minaj v Bratislave, zrejme si nebol pripojený na internet. V skratke, kamióny s technikou nestíhali do nášho hlavného mesta doraziť načas, celé pódium preto nemohlo byť postavené, koncert najskôr presúvali a okolo polnoci nanešťastie zrušili.

Odporúčané
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) 23. februára 2019, 19:28

Nicki pritom vyšla pred fanúšikov, ospravedlnila sa, vyhovorila sa na nedostatočnú elektrickú energiu na štadióne Ondreja Nepelu a potom zmizla preč. Včera ju už čakal koncert v poľskom meste Lodž, o čom sme ťa informovali v článku. Zvládla ho, avšak už vtedy sme mali pocit, že kamióny s technikou nebudú 8-hodinovú cestu do Budapešti stíhať a naše predpovede sa naplnili. 

Organizátor koncertu v Maďarsku Danubius Music pred niekoľkými minútami informoval fanúšikov na oficiálnej stránke eventu, že kvôli meškajúcim kamiónom bude musieť byť začiatok šou posunutý o približne 1,5 hodiny. Do arény majú fanúšikovia prichádzať až okolo 20:00, pričom po bližšom skúmaní komentárov pod príspevkom sme zistili, že samotný organizátor predpokladá približný začiatok koncertu na 21:00. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený the nicki wrld tour (@nickixwrldtour),

Všetko zatiaľ vyzerá tak, ako keby sa mal piatkový scenár z Bratislavy zopakovať. Situáciu budeme monitorovať a ak Nicki nestihne postaviť stage a odohrať koncert ani v Budapešti, nielenže si spôsobí ďalšiu európsku blamáž, ale znepriatelí si novú časť fanúšikov. Ktovie, či bude mať maďarská aréna dostatočnú kapacitu elektrickej energie.

Správa od maďarského organizátora

Koncert Nicki Minaj v Budapešti už museli o posunúť. Zopakuje sa tam scenár z Bratislavy?
Koncert Nicki Minaj v Budapešti už museli o posunúť. Zopakuje sa tam scenár z Bratislavy? Zdroj: Danubius Music
Domov
Zdieľať
Diskusia