Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2019, 14:54
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Donald Trump nazval šéfa Apple „Tim Apple“. Akoby zabudol, že sa v skutočnosti volá Tim Cook

ZAUJÍMAVOSTI APPLE DONALD TRUMP
Uložiť Uložené

Americký prezident si s menami ťažkú hlavu nerobí.

Na stretnutí v Bielom dome sa pred pár hodinami objavil šéf Apple Tim Cook. Nejde o žiadne neznáme meno, veď Tim už dlhé roky vedie zrejme najvplyvnejšiu technologickú spoločnosť na svete.

Americký prezident Donald Trump si ho pozval, aby spolu prediskutovali súčasnú situáciu na trhu práce v USA. Spojenie technológií, automatizácie a vzdelávania zaujíma americkú verejnosť, pretože v budúcnosti budú ohrozené státisíce pracovných miest.

V rámci diskusie sa však svet nezameral na to, aké kroky budú podniknuté, aby sa situácia na trhu práce zlepšila, skôr naopak. Donald Trump opäť spôsobil trapas, keď po tom, čo Tim Cook dorozprával, mu poďakoval so slovami „Thank you, Tim Apple“.

Akoby v tej chvíli zabudol, že šéf technologickej spoločnosti sedí vedľa neho a volá sa Tim Cook, pritom pred pár desiatkami sekúnd zvládol použiť jeho meno v správnej forme.

Trump sa medzitým médiám chválil, že na americký trh prichádzajú mnohé nové spoločnosti, ktoré budú vytvárať pracovné miesta. Vraj by mal byť Tim vzorom pre podnikateľov, lebo Apple vytvára príležitosti po celých Spojených štátoch amerických.

Domov
Zdieľať
Diskusia