Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2019, 17:03
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Netflix už o pár dní vydá futuristický animovaný sci-fi seriál s dospelými príbehmi, sexom, drogami a úžasnou animáciou

Netflix už o pár dní vydá futuristický animovaný sci-fi seriál s dospelými príbehmi, sexom, drogami a úžasnou animáciou
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY LOVE DEATH & ROBOTS
Uložiť Uložené

Neuveriteľne sľubná antológia s názvom Love Death + Robots sa predstavila už prostredníctvom dvoch ukážok. A my sa nevieme dočkať!

Aj keď sa pokračovania World War Z od Davida Finchera nedočkáme, slávny režisér sa na nedostatok práce sťažovať rozhodne nemôže. Pod hlavičkou Netflixu totiž momentálne dokončuje druhú sériu skvelého projektu Mindhunter a chystá aj animovanú antológiu s názvom Love Death + Robots, ktorú na vyššie spomínanej platforme uvidíme už tento mesiac.

Animovaná séria krátkych filmov je srdcovým projektom Finchera a režiséra Tima Millera (Deadpool), ktorých cieľom bolo skĺbiť špičkové umenie s niečím kultúrne relevantným a vyspelým. A ako nám už napovedala nedávna prvá ukážka, tieto príbehy nebudú ani zďaleka vhodné pre mládež. Koniec koncov, pripomeňme si ju.

Čaká nás celkovo 18 príbehov s dĺžkou 5-15 minút, v ktorých neuvidíme iba mix rôznych žánrov (sci-fi, fantasy, horor, komédia) a tém (rasizmus, vláda, vojna, slobodná vôľa, ľudský charakter), ale aj viacerých foriem animácií, akými sú napríklad tradičné 2D či fotorealistické 3D CGI. Tešiť sa tak môžeš na vojakov vlkolakov, zdivočelých robotov, monštrá z odpadkov, kyberlovcov odmien, mimozemských pavúkov, krvilačných démonov z pekla a mnoho ďalšieho.

Odporúčané
10 najlepších epizód seriálu Love, Death & Robots od Netflixu 10 najlepších epizód seriálu Love, Death & Robots od Netflixu 24. mája 2022, 16:30

Navyše, každý z týchto animovaných segmentov vytvorili tímy filmárov a animátorov z rozdielnych kútov sveta. Spomeňme napríklad Maďarsko, Francúzsko, Kanadu či Kóreu. Fincher a Miller dohliadajú na antológiu ako výkonní producenti. „Love, Death & Robots je mojím vysnívaným projektom,“ uviedol Miller a pokračoval.

Spája moju lásku k animácii a úžasným príbehom. Polnočné filmy, komiksy, knihy aj magazíny s fanfikciou ma inšpirovali niekoľko dekád, no boli odsunuté do okrajovej kultúry geekov a nerdov, ktorej súčasťou som bol aj ja. Som sku*vene nadšený, že sa kreativita v tomto ohľade konečne posunula natoľko, aby aj animácia s dospelou tematikou mohla byť súčasťou väčšieho kultúrneho rozhovoru.“

Zo slov Millera a vyššie priložených ukážok je jasné, že antológia Love Death + Robots vznikala s obrovskou láskou k animácii a jej tvorcovia urobili všetko preto, aby fanúšikom tejto formy umenia naservírovali čo najlepší zážitok. My sme zatiaľ nadšení a držíme projektu palce. Vyzerá totiž neuveriteľne lákavo. Všetky epizódy budú na Netflixe sprístupnené 15. marca (březen) 2019.

Love Death + Robots
Love Death + Robots Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia