Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2019, 14:55
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Draci prilietajú na Winterfell a Sansa dostáva brnenie. Finále Game of Thrones sa posúva vpred

Draci prilietajú na Winterfell a Sansa dostáva brnenie. Finále Game of Thrones sa posúva vpred
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Vojna ľadu proti ohňu sa blíži a armády Daenerys smerujú k Winterfellu.

HBO nám nové zábery zo záverečnej série Game of Thrones posúva iba po kúskoch, no každá jedna doposiaľ nevidená sekunda nás vie samozrejme veľmi potešiť. V najnovšom videu máme možnosť sledovať niekoľko pokračujúcich seriálov, medzi ktoré samozrejme patrí aj Hra o tróny. V nich sa dianie presúva k hradu Winterfell.

Ten spoločne s Daenerys navštívia aj jej vojská, a teda armáda Unsullied, Dothrakov, no a ako inak, k Winterfellu taktiež priletia draci. Pri pohľade na tieto mýtické stvorenia sa obyvatelia severu chvejú hrôzou. To ale neplatí pre Aryu, ktorá je podľa nižšie priložených záberov drakmi jednoznačne fascinovaná.

Pre zábery z Game of Thrones preskoč na 48. sekundu

Jon / Arya a ich prvá reakcia pri pohľade na draka

Okrem ukážok z novej série herečka Sophie Turner potvrdila, že jej postava Sansy Stark bude vo finále oblečená v riadnom bojovníckom brnení. Zima si totiž prichádza pre každého, bez ohľadu na to, či ide o skúsených rytierov, alebo krehké ženy.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

Či sa ale do brnenia oblečie iba preventívne alebo jej postava podstúpi výcvik zatiaľ nevieme. Tréning s Brienne či Aryou by však mohol byť vcelku zaujímavý. 8. séria Game of Thrones bude mať premiéru 14. apríla 2019. Pre všetky dostupné informácie klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia