Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2019, 10:01
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Rami Malek v dojímavej ďakovnej reči takmer rozplakal svoju priateľku Lucy. Zamiloval sa do nej vďaka Bohemian Rhapsody

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herec predviedol úctyhodnú ďakovnú reč.

Vzácnu zlatú sošku na odovzdávaní Oscarov pre najlepšieho herca v hlavnej úlohe si prevzal Rami Malek. Vo filme Bohemian Rhapsody stvárnil Freddieho Mercuryho, pobláznil milióny ľudí a napokon zožal úspech na takmer všetkých významných galavečeroch, kde ľudia ocenili spôsob, akým sa do Freddieho vžil.

Inak tomu nebolo ani na Oscaroch. Rami triumfoval v silnej konkurencii a keď si prišiel sošku prevziať na pódium, mal pripravenú aj menšiu ďakovnú reč.

Rami najskôr poďakoval svojej mame, ktorá sedela v sále, a otcovi, ktorý sa naňho už len pozerá zhora. Nezabudol spomenúť všetkých členov filmového štábu Bohemian Rhapsody, poďakoval aj samotnej skupine Queen a v závere venoval pozornosť svojej priateľke Lucy Boynton.

Ak ti je Lucy povedomá, bude to zrejme tým, že si vo filme zahrala rolu Mary Austin, ktorú často označujú za životnú lásku a jedinú ženu Freddieho Mercuryho. Ako to už osud zariadil, Rami sa do Lucy počas natáčania zamiloval a spoločne sa predstavili aj na Oscaroch.

Hneď po oznámení víťaza Rami vtisol Lucy niekoľko bozkov a v ďakovnej reči jej odkázal, že je neuveriteľne talentovaná, bola srdcom celého filmu a napokon si uchmatla aj srdce jeho samotného.

Domov
Zdieľať
Diskusia