Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2019, 21:21
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj v Poľsku vystúpila bez problémov. Zvládne 8-hodinový presun do Budapešti?

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Práve presun robil kamiónom s technikou najväčší problém a mal mať za následok zrušenie Bratislavského koncertu. Tá je však od Mníchova vzdialená len 5 hodín.

Slovensko nikdy nepobláznila ženská raperka tak, ako Nicki Minaj v posledných pár hodinách. Americká interpretka sa rozhodla zrušiť koncert v Bratislave, pričom najprv nechala ľudí niekoľko hodín čakať, aby im následne oznámila, že kvôli technickým problémom sa jej vystúpenie nebude môcť uskutočniť. Toto sa stalo ešte v piatok, približne deň po úspešnom absolvovaní prvej zastávky v Mníchove. 

Ten je od nášho hlavného mesta vzdialený približne 5 hodín autom, čo je slušná vzdialenosť vzhľadom na komplikovanosť pódia. Práve jeho bezpečné spustenie malo byť kameňom úrazu, aj keď dnes je už v hre aj verzia, že mal Nicki Minaj vadiť počet fanúšikov na štadióne. A konšpiruje sa tiež o tom, že v skutočnosti vôbec nevedela, do čoho ide a manažment klame ju aj organizátorov z XL Production. 

My sme hneď na rozhovor oslovili aj jedného z organizátorov, ktorý nám otvorene prezradil všetko, vrátane stavu technického zabezpečenia a tiež plánov, v rámci čoho zvažujú dokonca právne kroky. 

Odporúčané
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) 23. februára 2019, 19:28

Nás v prvom rade zaujíma to, ako budú vyzerať ďalšie zastávky. V súčasnosti je to totiž definitívne jediná možnosť, ako poodhaliť, na koho strane je chyba, aj keď pravdou ostáva, že je to v tejto chvíli už viacmenej jedno. Nicki Minaj mala včera pauzu a dnes ju čakalo vystúpenie v poľskom meste Lodž.

Síce nevieme, koľko fanúšikov do koncertných priestorov prišlo, ale odhadom na základe instagramových príbehov súdime, že ide o podobné číslo ako v prípade slovenského koncertu. Americký predskokan Juice WRLD aj hlavná hviezda večera Nicki Minaj bez akýchkoľvek problémov v Poľsku vystúpili. 

Nicki Minaj vystúpila v Poľsku bez problémov. Zvládne 8-hodinový presun do Budapešti?
Nicki Minaj vystúpila v Poľsku bez problémov. Zvládne 8-hodinový presun do Budapešti?

Už zajtra ju čaká koncert v Budapešti, ktorá je však od Lodžu vzdialená necelých 8 hodín cesty. Podľa našich prepočtov by teda malo ísť o podobnú situáciu ako v prípade presunu medzi Bratislavou a Mníchovom, aj keď minimálne o trochu priaznivejšiu. V prípade, že by Nicki zvládla aj zajtrajšie vystúpenie, minimálne u svojich terajších fanúšikoch by jej reputácia výrazne stúpla. 

Do komentárov nám nezabudni dať vedieť, ako túto situáciu s odstupom krátkeho času vnímaš a na koho si strane. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Swipe for New Merch. NickiMinajQueen.com Tour begins tmrw in #Munich, #GERMANY

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

Domov
Zdieľať
Diskusia