Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2019, 19:16
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Harley Quinn nakupuje exotické zvieratá a Huntress odhaľuje taktický kostým. Vychutnaj si fotky z natáčania Birds of Prey

Harley Quinn nakupuje exotické zvieratá a Huntress odhaľuje taktický kostým. Vychutnaj si fotky z natáčania Birds of Prey
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Natáčanie sólovky bláznivej Harley je momentálne v plnom prúde.

Sólovka Harley Quinn (Margot Robbie) s názvom Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) sa nám naposledy pripomenula ešte koncom minulého mesiaca, keď bola zverejnená vôbec prvá oficiálna ukážka.

Tá okrem samotnej Harley ponúkla aj niekoľko veľmi rýchlych prestrihov, vďaka ktorým boli v krátkosti odhalené aj ostatné postavy, ako Huntress (Mary Elizabeth Winstead), Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Cassandra Cain (Ella Jay Basco), Renee Montoya (Rosie Perez), Black Mask (Ewan McGregor) a Victor Zsasz (Chris Messina).

No keďže je natáčanie komiksovky stále v plnom prúde, môžeme predpokladať, že okrem nejakých tých fotiek či videí z pľacu sa v najbližšom období asi ničoho väčšieho nedočkáme. Rozhodli sme sa preto zhrnúť dokopy aspoň všetko zaujímavé z natáčania, čo sa na internete v nedávnej dobe objavilo.

Ďalšie zábery na nový kostým Harley

Harley v obchode s exotickými zvieratami. Žeby sa vo filme objavili aj hyeny Bud a Lou?

Ukázala sa aj Huntress v podaní pôvabnej Mary Elizabeth Winstead

A opäť Harley, ktorá sa pravdepobdone niekam sťahuje

Harley spoločne s Cassandrou Cain. Bude to psie jedlo pre vyššie spomínané hyeny?

A ešte Harley zachytená v nežnej chvíľke

s postavou menom Doc, ktorú stvárni čínsky herec Dana Lee

A na záver máme pre teba ešte jedno video z natáčania. Vidíme na ňom nákladné auto prerážajúce nejakú bránu a následne aj sediacu Harley, ktorá sleduje akúsi explóziu odohrávajúcu sa mimo záber.

 

Harley by sa mala vo filme spojiť sily s Huntress aj Black Canary a postaviť sa proti záporákovi menom Black Mask. Ich cieľom bude zachrániť mladú Cassandru Cain. Zaujímavosťou je, že postava Cassandry si v niektorých komiksových predlohách obliekla masku Batgirl. Snímku režíruje Cathy Yan (Dead Pigs, kraťas According To My Mother) a za scenárom stojí Christina Hodson (Bumblebee).

Tá mimochodom prezradila, že Harley tentokrát nebude zatienená žiadnou inou postavou. Americká premiéra Birds of Prey je naplánovaná na 7. februára (únor) 2020. A zatiaľ čo českí diváci snímku uvidia pravdepodobne až 13. februára, u nás zatiaľ premiéru nemá. To sa ale určite čoskoro zmení. Pre viac informácií o Birds of Prey klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia