Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2019, 23:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Koncert Nicki Minaj v Bratislave bol zrušený

HUDBA BRATISLAVA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Americká raperka na Slovensko aj skutočne dorazila.

Prečítaj si rozhovor s organizátorom koncertu Nicki Minaj. Dozvieš sa, ako prebiehala komunikácia s manažmentom, kedy nastali prvé komplikácie, čo všetko museli organizátori z XL Promotion riešiť, aké ďalšie kroky podniknú organizátori a veľa ďalšieho. 
Odporúčané
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) 23. februára 2019, 19:28

Nicki Minaj mala v piatok 22. februára odpáliť svoj koncert v Bratislave na hokejovom štadióne Ondreja Nepelu. Avšak, už v podvečerných hodinách organizátori informovali fanúšikov, že Nicki bude meškať. Jej kamióny s technikou sa mali zdržať na ceste z Mníchova, kde raperka vystupovala predchádzajúci deň.

Odporúčané
Nicki Minaj s jej tímom sú neprofesionálni, vyhlásil organizátor zrušeného koncertu americkej raperky Nicki Minaj s jej tímom sú neprofesionálni, vyhlásil organizátor zrušeného koncertu americkej raperky 23. februára 2019, 0:26

Organizátori verili, že sa situáciu podarí urovnať a presunuli začiatok koncertu o niekoľko hodín. Vystúpenie malo po odložení začať okolo 21:30, ale pódium nebolo dokončené. Nicki síce do Bratislavy pricestovala, lenže fanúšikovia na ňu museli čakať priveľmi dlho.

Napokon organizátori informovali ľudí prítomných na štadióne, že podľa manažmentu americkej hviezdy bude raperka vystupovať aj napriek meškaniu. Samotná Nicki však fanúšikov prekvapila, keď prišla na pódium, vysvetlila, že jej nevyhovujú priestory, ospravedlnila sa a koncert tak bol oficiálne zrušený. My ťa samozrejme budeme informovať aj o vyhláseniach organizátorov.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Barbie® (@nickiminaj),

Domov
Zdieľať
Diskusia