Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2019, 0:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nicki Minaj s jej tímom sú neprofesionálni, vyhlásil organizátor zrušeného koncertu americkej raperky

HUDBA BRATISLAVA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Bratislavský koncert Nicki Minaj skončil fiaskom.

Prečítaj si rozhovor s organizátorom koncertu Nicki Minaj. Dozvieš sa, ako prebiehala komunikácia s manažmentom, kedy nastali prvé komplikácie, čo všetko museli organizátori z XL Promotion riešiť, aké ďalšie kroky podniknú organizátori a veľa ďalšieho. 
Odporúčané
Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) Organizátor koncertu Nicki Minaj: Vyplatili sme honorár niekoľko 100-tisíc eur, o jej vystúpenie nebol záujem ani v USA (Rozhovor) 23. februára 2019, 19:28

Už si sa zrejme z nášho článku dopočul, že piatkový koncert Nicki Minaj bol zrušený. Najskôr ho organizátori presunuli na neskoršiu hodinu, potom nebolo v stanovenom čase pripravené pódium a keď už všetko po niekoľkých hodinách čakania vyzeralo tak, že sa koncert uskutoční, Nicki vyšla pred publikum, ospravedlnila sa a skonštatovala, že nevyhovujúce priestory jej neumožnia odohrať svoju šou.

Organizátori z XL Promotion však nezostali ticho. Vo facebookovej stránke koncertu vysvetlili, že šou zrušila výlučne Nicki Minaj so svojím manažmentom, nie organizátori. Argumenty o nevyhovujúcom stave štadióna vraj neobstoja, pretože sa na ňom v minulosti uskutočnilo už niekoľko koncertov a s priestormi nebol žiadny problém. Nicki Minaj sa podľa organizátorov zachovala neprofesionálne a čo je najdôležitejšie, vstupenky sa budú preplácať v plnej výške.

Nicki Minaj je neprofesionálna, vyhlásil organizátor zrušeného koncertu americkej raperky
Nicki Minaj je neprofesionálna, vyhlásil organizátor zrušeného koncertu americkej raperky
Domov
Zdieľať
Diskusia