Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2019, 18:13
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Chucky sa vrátil! V reštarte sa z neho stane robotická bábika túžiaca po krvi detí aj dospelých

Chucky sa vrátil! V reštarte sa z neho stane robotická bábika túžiaca po krvi detí aj dospelých
Zdroj: Orion Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Postavičky z Toy Story by medzi seba takúto hračku určite neprivítali s veľkou radosťou.

Charles Lee Ray je sadistickým zabijakom, ktorý svoju dušu preniesol do obyčajnej hračky. Tá sa dostala do rúk nevinného a nič netušiaceho chlapca, a preto jeho rodine hrozí smrteľné nebezpečie.

Približne takto začínala slávna hororová séria s názvom Child's Play (1988), kde sa roly úkladného vraha ujala bábika menom Chucky. Plánovaný reboot režírovaný Larsom Klevbergom v nedávnom teaseri promoval hračku s umelou inteligenciou, ktorá nesie názov Buddi. Tá by mala tentokrát padnúť za obeť hackera.

Podľa Henryho Kaslana (Tima Mathesona), zakladateľa Kaslan Corp, nemá byť Buddi len hračkou, ale aj najlepším priateľom. Dnešným dňom vydaný trailer však hovorí o opaku. Chuckyho v prvom teaseri veľmi nevidíme, čo je dobre. Tvorcovia si ho schovávajú na plnohodnotný trailer. Už teraz však vieme, že bude znova nemilosrdne zabíjať a my dúfame, že sa dočkáme aj poriadnych hlášok.

Tvorca série s Chuckym Don Mancini k prvému Child’s Play napísal pôvodne scenár s názvom Blood Buddy, z ktorého vychádza hlavné meno novej hračky. Mancini sa v minulosti nechal počuť, že sa výsledku tohto rebootu pomerne obáva, pretože by mohol narušiť kontinuitu predošlých častí.

V reboote zabijackej hračky si zahrajú herci, ako Aubrey Plaza, Brian Tyree Henry, Gabriel Bateman, Ty Consiglio či Nicole Anthony. Premiéra je v rámci slovenských kín plánovaná na 15. augusta (srpen) 2019. Snímku sme zaradili medzi najočakávanejšie horory roku 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia