Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. februára 2019, 12:15
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Chris Pratt priznal, že Star-Lord urobil v boji proti Thanosovi chybu. Avengers: Endgame ťa však podľa neho odpáli

Chris Pratt priznal, že Star-Lord urobil v boji proti Thanosovi chybu. Avengers: Endgame ťa však podľa neho odpáli
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY AVENGERS: ENDGAME
Uložiť Uložené

Predstaviteľ filmového Petera Quilla sa opäť vyjadril ohľadom nepodareného súboja s Thanosom na Titane. S rozhorčenými divákmi úplne súhlasí.

Od premiéry Avengers: Infinity War síce ubehol už takmer rok, no niektorí fanúšikovia MCU majú dodnes ťažké srdce na herca Chrisa Pratta a jeho postavu Star-Lorda. Ako si určite ešte veľmi dobre spomínaš, bol to práve on, kto počas súboja s Thanosom na Titane zmaril šancu poraziť ho a vziať mu jeho Infinity Gauntlet.

Režiséri Anthony a Joe Russovci sa napríklad vyjadrili, že aj keď je veľmi ľahké viniť iba Star-Lorda, tak podľa nich môže za celkovú prehru s Thanosom istým spôsobom každý jeden člen našich hrdinov. Jedného času konanie Star-Lorda dokonca obhajoval aj samotný Pratt, ktorý sa nechal počuť, že Quill je jednoducho muž plný emócií. Jeho reakcia na zistenie, že Gamora zahynula, by mala byť teda úplne normálna.

Star-Lord
Star-Lord Zdroj: Marvel Studios

Teraz sa ale herec k celej veci vyjadril znova a uznal, že rozhorčenie fanúšikov chápe a súhlasí s nimi. Následne však dodal, že sa o Star-Lordovu povesť vôbec neobáva. Ako totiž prezradil v jednom z nedávnych rozhovorov, vie, čo sa udeje v Avengers: Endgame: „Je to pravda, Star-Lord to pokazil. A osobne mám ohľadom neho rovnaké pocity ako všetci ostatní. No ja už nejaké veci viem, ok? Mám dojem, že publikum bude po premiére nadchádzajúceho filmu odpálené.

Odporúčané
Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 Koľko v skutočnosti zarábajú hollywoodske filmy? Toto je 10 najziskovejších filmov roka 2019 11. mája 2020, 14:37

Na otázku, či bude jeho postava v budúcnosti vykúpená, sa herec nevyjadril, vysvetlil ale, že ak aj náhodou vykúpená nebude, tak to stálo za to. Podľa neho ide o taký zážitok pre fanúšikov, aký už v histórii filmu nezažijú. No dá sa na to celé pozerať aj oveľa triezvejšími očami, pričom môžeme konanie Star-Lorda či napríklad Thora (ktorý v závere nemieril na hlavu) označiť za obyčajnú scenáristickú barličku, ktorej úlohou bolo posunúť príbeh.

Všetko s najväčšou pravdepodobnosťou záleží od skutočnosti, aký veľký fanúšik MCU v tebe drieme a ako veľmi tento rozšírený filmový vesmír vlastne prežívaš. My v závere už iba pripomenieme, že premiéra Avengers: Endgame je u nás naplánovaná na 25 apríla (duben) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia