Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2019, 17:49
Čas čítania 0:00
redakcia

Pracuj v Refresheri! Hľadáme fulltime redaktora na náročnejšie témy, aké inde nenájdeš

Pracuj v Refresheri! Hľadáme fulltime redaktora na náročnejšie témy, aké inde nenájdeš
REFRESHER PRÁCA REFRESHER+
Uložiť Uložené

Hľadáme mladého kreatívneho človeka, ktorý nás posunie ďalej.

Refresher rastie a spolu s ním môžeš aj ty. Potrebujeme totiž redaktora, nie však hocijakého. Nebudeš písať o novinkách či klasických témach, práve naopak. Hľadáme niekoho, kto sa s dravosťou a odhodlaním zamerá na náročné lokálne témy, ktoré majú blízko k investigatíve či odhaľovaniu náročných sociálnych situácií. Samozrejme, mysli aj na našu cieľovku a čo je jej blízke.

» Job offer: Redaktor (fulltime)

Nebudeme od teba chcieť päť článkov za deň ani žiadne stíhanie deadlinov. Ak sa nebojíš náročného zadania a zvládneš ho kvalitne spracovať s vlastným výskumom či výpravou, si náš človek.


Načo ti tu budeme opisovať, čo vlastne potrebujeme, keď ti to môžeme ukázať? Tu máš pár príkladov článkov, aké budeme chcieť aj od teba.

Nechceme ľahko dohladateľné alebo nudné informácie. Chceme exkluzívny obsah s pridanou hodnotou, ktorý ti pomôžeme tvoriť.

Pracuj v Refresheri! Hľadáme fulltime redaktora
Pracuj v Refresheri! Hľadáme fulltime redaktora

Čo budeš robiť?

Výstupom tvojej práce bude vždy publikovaný článok. Neustále budeš mať rozpracovaných viacero väčších tém, ktoré budeš pomaly posúvať do cieľa. Čo to asi znamená?

Odporúčané
Tri Slovenky chceli napraviť diery v školstve. Založili úspešný program, vďaka ktorému si študenti rozbehnú vysnívanú kariéru Tri Slovenky chceli napraviť diery v školstve. Založili úspešný program, vďaka ktorému si študenti rozbehnú vysnívanú kariéru 27. marca 2024, 13:00

Výber témy: Občas ti niečo zadáme, no aj ty musíš byť kreatívny. Musíš vedieť, čo ľudí zaujíma a o čom by si najradšej prečítali dlhší článok, no nemajú kde. Ty im však ponúkneš exkluzívny obsah, ktorý si otvoria desaťtisíce ľudí. Dohodneme sa, ako bude článok vyzerať, so všetkým ti zo začiatku pomôžeme, a môžeš ísť na to.

O čom ale písať? Skús nájsť inšpiráciu tu. Zameraj sa na Slovensko a témy, ktoré sú blízke mladým ľuďom. Aktuálne trendy, príbehy ľudí, ťažké sociálne situácie, drogy, bezdomovci, boj so zákonom, sex, hlavné mesto v noci, stokarina...

Spracovanie: Chceme niečo viac než googlenie. Svoje informácie budeš podkladať vyjadreniami od odborníkov či ďalších relevantných ľudí a často sa budeš musieť vybrať získavať informácie von.

Najšťastnejší budeme, ak budeš aspoň polovicu času robiť niečo iné, než písať článok – komunikovať cez maily, telefonovať s dôležitými ľuďmi či robiť vonku nejaký výskum.

Aby s ničím nebol problém, mal by si byť mladý, energický, vynaliezavý, kreatívny a dôsledný. Nebojíš sa čokoľvek kohokoľvek opýtať, povedať svoj názor alebo šéfovi vysvetliť, že tvoj spôsob je lepší.

Pracuj v Refresheri! Hľadáme fulltime redaktora
Pracuj v Refresheri! Hľadáme fulltime redaktora

A čo za to?

Práca, na ktorú sa nás každý týždeň s nádejou opýtajú desiatky ľudí. Fulltime v bratislavskom office

1000 - 1400 € + podiely z predplatného + benefity


Tvoj plat sa bude odvíjať od produktivity. Sám tak budeš motivovaný makať a neflákať sa. Kvalitu tvojej práce navyše odmenia motivujúce podiely z predplatného REFRESHER+, ktoré si čitatelia zakúpia cez tvoje články. Ak totiž budú také, aké si predstavujeme, väčšina z nich bude len pre predplatiteľov.

Odporúčané
Ako zvládnuť prácu z domova a nezblázniť sa z nej Ako zvládnuť prácu z domova a nezblázniť sa z nej 21. marca 2024, 12:00

A potom to, čo by si od Refresher očakával. Lístky, zľavy a podobne. Dostaneme ťa na Grape, vyberieš si oblečenie z Queensu, predpremiéry snáď všetkých filmov zadarmo a tak podobne. Máme toho plno.

Nastúpiš čo najskôr, po dohode. Každý deň je premárnený a my sme ťa potrebovali už včera.

Preto nám na [email protected] s predmetom #REDAKTOR2019 pošli:
BIO. V pár vetách sa popíš a povedz nám, aký si človek.
Skúsenosti. Aké máš a ako ťa kvalifikujú? Čo si celý život robil?
• Prečo ty a prečo u nás. Prečo si myslíš, že si pre nás ten pravý kandidát?
• Ukážky. Pošli nám aspoň 2 články. Nemusíš celé, to by dlho trvalo, stačí nejakú osnovu a pár odsekov, z ktorých bude jasné, ako by si ich spracoval. K tomu prihoď ešte aspoň 5 námetov na témy.

Ukážky aj témy prosím pošli zabalené v jednom PDF-ku. Do mailu prihoď aj dátum, odkedy by si vedel nastúpiť.

Pokojne tykaj, píš úprimne a otvorene, chill, všetci sme tu mladí. Odpovieme však, len ak spĺňaš spomenuté požiadavky. Tešíme sa na tvoj mail a držíme palce.

Pracuj v Refresheri! Hľadáme fulltime redaktora
Pracuj v Refresheri! Hľadáme fulltime redaktora
Domov
Zdieľať
Diskusia