Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2019, 14:48
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Lil Pump súloží vo Versace sandáloch. Kúpi ti kokaín, ale jedlo nie

HUDBA
Uložiť Uložené

Gucci Gang dostáva prvého skutočne seriózneho konkurenta. Lil Pumpove Racks on Racks len tak ľahko z hlavy nedostaneš.

Nová vlna súčasných amerických raperov má veľmi silnú moc polarizovať publikum a jedným z najpoctivejších reprezentantov je určite Lil Pump. Jednoduché a často veľmi plytké texty o ničom, chytľavá melódia a výstredný výzor ho však dostali medzi najpočúvanejších. Teraz prichádza s novinkou, ktorá ho môže dostať v rebríčkoch ešte vyššie, keďže ide o sľubného konkurenta jeho najväčšieho hitu Gucci Gang

Nová skladba dostáva názov Racks on Racks a pojednáva v prvom rade o autorovej solventnosti. Už tradične venuje v texte pozornosť drogám, ženám a všetkému, čo k tomu patrí. Dočkali sme sa tiež sprievodného videoklipu, kde nechýbajú ženy, zbrane a vesmírne telesá. 

Môže sa to zdať ako neuveriteľné, no Lil Pump oslávi v auguste tohto roka len 19. narodeniny. Do komentárov nám nezabudni napísať, ako sa ti novinka páči a či si myslíš, že dokáže predbehnúť zatiaľ najobľúbenejší Gucci Gang. 

Domov
Zdieľať
Diskusia