Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2019, 12:14
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Bradley Cooper prekvapil fanúšikov na koncerte Lady Gaga. Po prvýkrát spolu naživo zaspievali hit Shallow

HUDBA BRADLEY COOPER LADY GAGA
Uložiť Uložené

Fanúšikovia zostali z prekvapenia vo vytržení.

Keď sa do svetových kín minulý rok dostal film Zrodila sa hviezda, zrejme len málo ľudí očakávalo, aký obrovský ošiaľ spôsobí. Herec Bradley Cooper všetkým ukázal, že nevie len hrať, ale aj spievať, zatiaľ čo Lady Gaga zhodila kostýmy či masky a bola sama sebou.

Dvojica najviac prerazila skladbou Shallow, ktorú si zamilovali stovky miliónov ľudí a netrpezlivo sa čakalo na chvíľu, keď obaja duet zaspievajú priamo na koncerte pred živým publikom.

Aj keď to nikomu dopredu neoznámili, Bradley prekvapil svojou prítomnosťou fanúšikov v rámci pravidelnej rezidentnej šou Lady Gaga ENIGMA v Las Vegas. Vybehol na pódium, chvíľku so speváčkou žartovali o odposluchu a potom sa presunuli ku klavíru, kde Shallow naplno odpálili.

Ako sa dalo očakávať, fanúšikovia zostali z duetu dojatí a na sociálnych sieťach sa okamžite spustila vlna nadšených správ a videí. Raz darmo, Bradley a Lady Gaga spolu tvoria naozaj vydarenú dvojicu.

Domov
Zdieľať
Diskusia