Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. januára 2019, 19:08
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Turecký kebabár je obvinený z rozkrájania vlastnej dcéry

ZAUJÍMAVOSTI TURECKO
Uložiť Uložené

Prípad zo severu Turecka je poriadne vážny.

Turecký kebabár aktuálne lieta v poriadnych problémoch, keď ho polícia obvinila z rozsekania jeho vlastnej dcéry na kúsky. V meste Keslan, v severozápadnom Turecku, sa aktuálne nehovorí o ničom inom, než o pravdepodobnom zabití 32-ročnej brušnej tanečnice jej vlastným otcom, Hasanom.

Telo ženy bolo nájdené v lese s odrezanými končatinami s podozrivou precíznosťou. Doma navyše tesne predtým vládla vážna hádka a dáva tak zmysel, že je hlavným podozrivým práve otec, šéfkuchár v kebab reštaurácii.

Hasan sa nakoniec k odporne zvrátenému činu priznal a svoju dcéru Didem skutočne doslova rozkrájal. Motívom mal byť záchvat hnevu po urážkach, ktoré naňho vraj dcéra smerovala.

Turecký kebabár je obvinený z rozkrájania vlastnej dcéry
 

Sám objasnil, že časti tela najprv nechal zmraziť a potom ich zakopal na rôzne miesta v neďalekom lese. Samotné zabitie však malo spôsobiť udusenie, rozkrájanie bolo len spôsobom, ako sa mŕtveho tela efektívnejšie zbaviť.

Všetko sa pritom malo udiať už v decembri a vyzerá to tak, že otec mal už dlhú dobu vážne mentálne problémy, čo vyústilo až v dcérino zabitie.

Domov
Zdieľať
Diskusia