Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2019, 15:25
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Spider-Man sa v traileri pre Far From Home spája s Mysteriom a Nickom Furym

Spider-Man sa v traileri pre Far From Home spája s Mysteriom a Nickom Furym
Zdroj: Marvel Comics
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nový Spider-Man, Captain Marvel a Avengers: Endgame. Fanúšikovia Marvelu sa majú na čo tešiť.

Spider-Man: Far From Home sa už aktuálne nachádza vo fáze postprodukcie, o čom sme ťa informovali aj v našom článku, kde si mimo iného mohol nájsť množstvo fotografií z natáčania. Dlhú dobu sme však museli čakať na debutový trailer, ktorý bol doposiaľ v nedohľadne. To sa ale mení dnešným dňom, kedy nám tvorcovia konečne odhalili úplne prvé zábery.

Na tie sme sa tešili už od momentu, kedy zdroj pre portál Collider potvrdil, že štúdio upútavku na nového Spider-Mana vypustí už v decembri. Nakoniec ho však videli len účastníci Comic-Conu a my sme si museli počkať o trochu dlhšie. Po traileri pre Captain Marvel a Avengers: Endgame už teda konečne prichádza aj akcia s mladým Tomom Hollandom.

Z dávno potvrdených informácií o príbehu vieme, že sa bude odohrávať až po udalostiach posledných Avengers, a tak bolo všetkým jasné, že Thanosovo dielo skazy nakoniec Peter Parker prežije. Pavúči muž sa tentokrát vydá na cestu Európou, pričom počas natáčania navštívil okrem slávnych Benátok aj české mestá, ako Liberec či Prahu.

Upútavka sľubuje ďalšie zábavné dobrodružstvá, na aké sme u hláškujúceho Toma Hollanda už od jednotky zvyknutí. Tentokrát ale nebude jediným hlavným klaďasom. Na scénu totiž prichádza Mysterio alias Jake Gyllenhaal a zdá sa, že si s nepriateľmi poradí aj bez Spideyho.

Okrem Hollanda (Spider-Man/Peter Parker) môžeme vo filme počítať s hercami, ako Zendaya (Michelle), Jake Gyllenhaal (Mysterio/Quentin Beck), Michael Keaton (Adrian Toomes/Vulture), Marisa Tomei (teta May), Nick Fury (Samuel L. Jackson), Cobie Smulders (agentka Maria Hill) či Jon Favreau (Happy).

Takto perfektne mimochodom vyzerá Spideyho stealth kombinéza

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa i have so much money im batman (@mr.holland2013),

Slovenská a česká premiéra je naplánovaná na 4. júla (červenec) 2019. Najbližších marveloviek sa v kinách teda dočkáme v poradí Captain Marvel, Avengers: Endgame a Spider-Man: Far From Home. Na ktorú z menovanej trojky sa najviac tešíš? A čo vravíš na debutový trailer?

Spider-Man sa v traileri pre Far From Home spája s Mysteriom a Nickom Furym
Zdroj: Marvel Comics

Domov
Zdieľať
Diskusia