Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. januára 2019, 13:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Jakubec už našiel boxerského súpera. Za urážky ho chce zmlátiť Haklovej syn

ZAUJÍMAVOSTI BOX
Uložiť Uložené

Martin Jakubec získal súpera, ktorý zareagoval na boxerskú výzvu.

Aj my na Refresheri sme v poslednom čase začali venovať trochu viac priestoru šoumenovi Martinovi Jakubcovi. Samozrejme, nie z dôvodu, že ide o akokoľvek relevantnú známu osobnosť v našom šoubiznise, ale jednoducho sa výborne zabávame na tom, ako sa dokáže priživiť na prakticky akejkoľvek udalosti, ktorá sa momentálne odohráva v spoločnosti.

Jakubec nedávno vyzval Rytmusa na boxerský súboj po tom, čo slovenský raper stál v ringu s Marpom a prehral. Spevák rapera dourážal na Instagrame, nazval ho Turkom a odkázal mu, nech sa prestane báť a prijme boxerskú výzvu, lenže Rytmus nemá akýkoľvek dôvod strácať s ním čas.

Na udicu sa preto spevákovi chytila oveľa menšia ryba. Výzvu si všimol Filip Hakl, syn Moniky Haklovej, ktorý sa nedávno objavil aj na Farme a neveľmi úspešne sa snaží preraziť ako raper. Možno zacítil príležitosť a chcel by Jakubcovi poriadne naložiť, zatiaľ čo si aj spropaguje svoju hudobnú tvorbu.

Na Instagram zavesil nadpis nášho článku, vraj sa na Jakubcovu výzvu vždy tešil. Filip už Jakubca nachytal na OTO 2018 a teraz by mu chcel „konečne zavrieť ústa, keďže jediné, čo vie, je urážať druhých“.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený FILIP HAKL ❌ (@filiphakl),

Domov
Zdieľať
Diskusia