Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2018, 15:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

HB Reavis vie, ako privítať rok 2019 potichu, avšak farebne

ZAUJÍMAVOSTI VACUUMLABS
Uložiť Uložené

Viac ako 175 tisíc LED svetielok osadených vo fasáde Twin City Tower sa v čase od 22:00 do 2:00 postará o nezabudnuteľný zážitok.

Mnoho ľudí odmieta tradičné vítanie nového roka hlučnými ohňostrojmi a my sa stopercentne s touto myšlienkou stotožňujeme, keďže nie je prospešná pre našich domácich miláčikov ani ekológiu ako takú. S ohľadom na životné prostredie a všetkých obyvateľov mesta, spoločnosť HB Reavis na Slovensko prinesie trend pútavo vizuálne privítať rok 2019.

Využije na to osvetlenie najnovšieho projektu Twin City Tower, elegantnej vstupnej brány do novoznikajúcej zóny Nové Nivy. Viac ako 175 tisíc LED svetielok osadených vo fasáde Twin City Tower sa v čase od 22:00 do 2:00 postará o nezabudnuteľný zážitok.


Počas bežných dní veža svieti iba príjemným tzv. ambietným nasvietením, aby neprispievala k vizuálnemu smogu, ktorého máme v hlavnom meste dosť. HB Reavis touto špeciálnou „silvestrovskou choreografiou“ farebného svietenia tak plní svoj sľub jeho využívania iba pri špeciálnych príležitostiach a nižšie si môžeš pozrieť, prečo sa oplatí prísť pozrieť. 

Video animáciu pripravovanej silvestrovskej choreografie si môžeš pozrieť nižšie.

Domov
Zdieľať
Diskusia