Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. decembra 2018, 11:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenská dvadsiatka postúpila do štvrťfinále MS vďaka výhre 11:2 nad Kazachstanom

ŠPORT KAZACHSTAN SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Mladým chalanom sa podarilo splniť stanovený cieľ.

Slovenska hokejová reprezentácia do 20 rokov nás na posledných šampionátoch výkonmi tešila o niečo viac ako tá seniorska a dáva nám tak nádej, že v našej krajine rastie veľa kvalitných hráčov. Žiaľ, v tom aktuálnom roku sme sa dostali do naozaj náročnej skupiny a súper bol častokrát pripravený lepšie, no aj napriek trom prehrám v rade naši chalani predvádzali výkony, na ktoré sa dalo pozerať. 

Po deklasovaní s USA, Fínskom a Švédskom sme si napravili chuť aspoň proti poslednému súperovi z Kazachstanu, pri ktorom Slováci dokázali, že papierovo slabší súper im problém nerobí. Už po prvej tretine sme viedli 6:0 a dotiahnuť zápas do víťazného konca nebol veľký problém. 

Konečný výsledok 11:2 pre náš výber znamená, že si zahráme štvťfinále, v ktorom sa stretneme s víťazom A-skupiny. Tým bude Rusko alebo Kanada, čo sa dozvieme v priamom zápase hneď v utorok. 

Zatiaľ však môžu zverenci Ernesta Bokroša oslavovať splnenie stanoveného cieľa, za čo im patrí gratulácia. Budeme dúfať, že mladý reprezentačný tím ešte prekvapí.

Domov
Zdieľať
Diskusia