Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. decembra 2018, 12:59
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

50 Cent daroval 3 milióny dolárov na vzdelanie ľuďom, ktorí si ho nemôžu dovoliť

HUDBA 50 CENT
Uložiť Uložené

Americký raper síce patrí medzi tých najkontroverznejších, no keď ide o dobročinnosť, srdce má na správnom mieste.

50 Cent patrí dlhé roky medzi najkontroverznejších amerických raperov, ktorý dokáže svoje sociálne siete veľmi efektívne využívať na to, aby okolo seba stále robil dostatočný rozruch. A to aj vtedy, keď práve nevydáva žiadnu novú hudbu. Aktuálne svojich followerov zásobuje v prvom rade príspevkami o luxuse a obzvlášť si potrpí na autá.

Pred pár dňami si 50 Cent kúpil nové Ferrari 488, ktoré je aktuálne ústrednou témou jeho Instagramu. Na tomto videu napríklad umýva kapotu drahým šampanským.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

‍♂what I’m celebrating, ‍♂I’m washing my car. LOL #lecheminduroi

Príspevok, ktorý zdieľa 50 Cent (@50cent),

Okrem bezhlavého míňania však 50 Cent dlhodobo prostredníctvom svojej G-Unity Foundation podporuje neziskové organizácie po celom svete a zameriava sa v prvom rade na podporu vzdelania pre tých, ktorí si ho nemôžu dovoliť. 

Teraz ich podporil šekom na 3 milióny dolárov, ktoré budú využité na zaplatenie školného a výstavbu nových parkov pre deti. Snáď bude vzorom aj pre ďalších kolegov, ktorí zatiaľ myslia v prvom rade na seba, aj keď, samozrejme, platí, že mnoho z nich dobročinnosť nutne nemusí prezentovať na sociálnych sieťach. 

Domov
Zdieľať
Diskusia