Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2018, 16:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aký je najobľúbenejší Eminemov disstrack? Kráľ rapových konfliktov prezradil svoj rebríček

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Práve Eminem je tým najpovolanejším človekom, ktorý by mal hovoriť o dissoch.

Počas Vianoc sa Eminem v rámci svojej rozhlasovej stanice Shade 45 rozhodol zapojiť rubriku, kde sa osobne vrátil do histórie a zaspomínal na najdôležitejšie rapové konflikty histórie. Zostavil rebríček dvanástich, pričom je zaujímavosťou, že všetky pochádzajú ešte z minulého tisícročia. 

Veterán z Detroitu sa tak opäť dištancuje od súčasnej tvorby a tak trochu jej dáva najavo, že nie je až tak relevantná. Spoločne so svojím manažérom Paulom Rosenbergom a kamarátom DJom Whoo Kid postupne prechádzajú a komentujú všetky skladby z výberu, pričom všetkých zaujímali hlavne dve veci. Či Eminem zapojil aj čosi zo svojej tvorby a zároveň, aký diss je pre neho najzásadnejší. 

Ak práve nemáš čas vypočuť si záznam, celý rebríček nájdeš aj na tejto stránke. Vo výbere, samozrejme, nemôžu chýbať kapacity ako Dr. Dre, Common, Eazy-E alebo N.W.A., no na prvom mieste sa nachádza Hit ‘Em Up od 2Paca

Domov
Zdieľať
Diskusia