Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2018, 21:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pouličný autor tónov spomína na časy, keď nemal na chlieb. Dnes nedlží nikomu nič

HUDBA POULIČNÝ AUTOR TÓNOV
Uložiť Uložené

Fanúšikovia sa dočkali ďalšieho videoklipu z albumu Franto.

 

Pouličný autor tónov vydal pred pár týždňami svoj druhý sólový album s názvom Franto, ktorý sa medzi fanúšikmi teší veľkému úspechu. Zároveň vydal aj množstvo vizuálov, a aj keď väčšina z nich nebola ničím špecifická a zaujímavá, minimálne ten animovaný na skladbu Adrian Monk by tvojej pozornosti nemal ujsť.

Teraz vydáva hneď ďalší, pričom sme sa dočkali aj niečoho iného ako rapovania pred kamerou na sídlisku. V tracku Mier chce P.A.T. v prvom rade opísať, aký život žil a pridáva, že už sa má dobre a nikomu nič nedlží. Zároveň ti dáva jasne najavo, že nechce, aby si profitoval z jeho života a zatvára pred tebou dvere.

Podobne ako vo väčšine predošlých prípadov, aj tentokrát si Pouličný autor tónov ušil hudobnú produkciu na mieru sám. O tvorbu videa sa postaral tím, ktorý si pravdepodobne hovorí Lupa Productions.

Domov
Zdieľať
Diskusia