Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. decembra 2018, 13:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Z klubu rovno na raňajky. Gleb rapuje ďalší príbeh a avizuje nový album

HUDBA GLEB
Uložiť Uložené

Gleb má za sebou úspešný rok, ktorý zavŕšuje predvianočným prekvapením v podobe nového singlu a avizovania ďalšieho albumu.

Gleb z labelu F*CK THEM má za sebou veľmi úspešný rok, a vlastne celé obdobie od vydania albumu Lavička Pimpin, ktorý sa právom teší dlhodobo obrovskej pozornosti. Dokonca sa mu podarilo bez akýchkoľvek hostí v predpredaji vypredať najväčší bratislavský klub MMC a tento míľnik si zopakuje aj v budúcom roku, konkrétne 31. mája. Už neurob rovnakú chybu a lístok si zadováž napríklad hneď.

Dnes tu zároveň pre fanúšikov máme ďalšie veľmi dobré správy. Dočkali sme sa vydania avizovaného singlu, ktorý je pokračovaním série Glebových blbých príbehov zo života.

Ako jeden z najlepších slovenských lyrikov už predstavil Audioknihu a Motorest, ku ktorým teraz pridáva Gauč Storytelling. Ak sleduješ autorove sociálne siete, tak asi vieš, že chalani pracujú aj na videoklipe, pričom ten by mal uzrieť svetlo sveta do pár dní. 

Zároveň sa vďaka vyjadreniu od hlavy FCK THEM Yakshu dozvedáme, že novinka je predzvesťou nového albumu, ktorý sa na verejnosť dostane začiatkom roka 2019. Aktuálne na ňom Gleb intenzívne pracuje a my už teraz vieme, že sa je na čo tešiť. Singel vychádza na všetkých digitálnych platformách s distribúciou od Universal Music, s ktorou nedávno F*CK THEM uzavreli partnerstvo v rámci slovenských a českých aktivít.

Z klubu rovno na raňajky. Gleb rapuje ďalší príbeh a avizuje ďalší sólový album
Z klubu rovno na raňajky. Gleb rapuje ďalší príbeh a avizuje ďalší sólový album Zdroj: Adam Tarana
Domov
Zdieľať
Diskusia