Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2018, 14:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Pitbull svojím coverom zničil legendárnu skladbu Toto - Africa. Smeje sa mu celý internet

HUDBA
Uložiť Uložené

Soundtrack k filmu Aquaman obsahuje aj obrovskú pohromu.

Množstvo z nás zrejme vyrastalo pri starých skladbách z 80. či 90. rokov, ktoré doma hrali našim rodičom. Jednou z legendárnych pesničiek je nepochybne aj Toto – Africa. Vyšla v roku 1982 a napriek svojmu veku patrí dodnes medzi skladby, ktoré sa nestratia na žiadnej párty a prinášajú ľuďom nostalgické pocity.

Nezáležalo na tom očividne tvorcom soundtracku k filmu Aquaman. Nielenže si požičali refrén obľúbenej pesničky, ale poprosili Pitbulla, aby k nej nahral celý cover s názvom Ocean to Ocean. Spoločne so speváčkou Rheou vymysleli nový text, ale cover sa nepodarilo vytvoriť tak, aby si ho dnešná generácia zamilovala.

Namiesto toho si skôr Pitbull narobil hanbu. Aj keď v minulosti párkrát trafil klinec po hlavičke a svojimi spoluprácami ovládal hitparády, tentoraz sa mu ľudia na Twitteri vysmievajú. Nielenže zničil kultovú skladbu, ale ešte sa tvári, ako keby za poslednú dobu nevyšla lepšia hudba.

Ľudia sa smejú na tom, čo opäť raz vymysleli zástupcovia štúdia DC. Vo svojich príspevkoch porovnávajú, kto naspieval soundtrack k filmom ako Black Panther či Venom s výkonom Pitbulla pre Aquamana. Koniec koncov, vypočuj si skladbu sám.

Internet si skladbu očividne nezamiloval




Domov
Zdieľať
Diskusia