Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2018, 15:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Offsetovi chýba Cardi B. Obľúbený hviezdny pár je tesne pred rozvodom

HUDBA
Uložiť Uložené

Hudobný pár sa aktuálne nachádza v kríze, ktorá pravdepodobne nebude mať šťastný koniec.

Aj keď medzi zahraničnými umelcami existuje veľa celebritných párov, väčšina skôr či neskôr narazí na problémy, ktoré štandardne znásobuje ešte aj medializácia. Inak tomu nie je ani v prípade rapovej dvojice Cardi B a Offset, ktorí sú podľa dostupných informácií manželmi od septembra 2017. 

Aktuálne však prechádzajú krízou a všetko pri tom dokumentujú na svojich sociálnych sieťach, za čo ich už niektorí dokonca začali podozrievať, že cieľom je iba vyvolať kontroverziu a spraviť si promo. V skutočnosti to však vyzerá o niečo vážnejšie, keďže Cardi B už pripustila aj rozvod a o konci vzťahu hovorí ako o hotovej veci. 

Dôvodom má byť, že ju Offset opakovane podvádza, pričom sa spomínajú mená ako Cuban Doll alebo Summer Bunni.  Člen Migos teraz všetko oľutoval a svet prekvapil tweetom, v ktorom v jednoduchosti opisuje svoje pocity. Dvojicu už niekoľko mesiacov spája aj spoločný potomok, a tak budeme zvedaví, či Cardi svojmu mužovi odpustí. Pre nás ostatných môžu byť aspoň príkladom, ako sa (ne)správať pri podobných problémoch. 

K Offsetovi sa už pridal aj Yaksha, ktorého trápia iné problémy.

Offsetovi chýba Cardi B. Obľúbený hviezdny pár je tesne pred rozvodom

Domov
Zdieľať
Diskusia