Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2018, 9:42
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

The Lego Batman Movie sa dočká pokračovania! Natočia ho tvorcovia skvelej jednotky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Chris McKay je režisér, ktorého tak skoro mať radi neprestaneme.

Tieto „náhodné“ a niekedy aj skutočne náhodné odhalenia na sociálnych sieťach jednoducho musíte mať radi. Na otázku fanúšičky, či sa dočkáme pokračovania The Lego Batman Movie, odpovedal režisér prvého dielu, že na ňom aktívne pracujú. Medzičasom sa jeho fanúšikovia môžu tešiť na jeho účasť v The Lego Movie 2, ktoré prichádza do kín už vo februári.


Chris McKay tak oficiálne potvrdil, že dvojky sa skutočne dočkáme a vôbec by sme neboli prekvapení, keby sa tak stalo už v roku 2020, prípadne začiatkom roka 2021. Nie veľmi známy režisér si urobil meno práve pri Lego Batmanovi a vzhľadom na to, že išlo o jeho prvý veľký celovečerný debut, môžeme bez problémov skonštatovať, že nesklamal.

Lego Batman bol originálny, vtipný, akčný a svieži animák s úžasnými nápadmi, ako do príbehu a animácie zakomponovať Lego ako také. Aj preto sa tešíme, že dvojka je už na ceste. Jednotka na ňu, samozrejme, zarobila, takže nejde až o také veľké prekvapenie. V každom prípade sa tešíme, že to konečne máme už čierne na bielom. 

O deji samozrejme nič nevieme, ale zrejme môžeme počítať s tým, že sa svet Lego a ten skutočný budú ešte viac prepájať. Kto vie, akých príbehov sa ešte dočkáme. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia