Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2018, 13:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Výraz tváre Wildera po tom, čo sa Fury postavil zo zeme aj napriek tvrdému knockdownu, hovorí za všetko

ŠPORT TYSON FURY
Uložiť Uložené

Americký boxer nechcel veriť vlastným očiam.

Slovenskí fanúšikovia si dnes ráno museli privstať, ak chceli vidieť súboj medzi Deontayom Wilderom a Tysonom Furym. Britský Gypsy King sa po dvoch rokoch vrátil späť do ringu, v minulosti mal pritom problémy s kokaínom, mentálnym stavom aj nadváhou, avšak všetkých v Los Angeles prekvapil.

Ukázal parádnu kondičku, výbornú boxerskú stratégiu a keby mali o výhercovi rozhodovať len fanúšikovia, Wilder by v žiadnom prípade s Furym neremizoval. 

Neuveriteľný moment sa odohral v úplne poslednom dvanástom kole zápasu. Wilder je známy svojím dynamitovým úderom. Pravým a ľavým hákom Furyho prekvapil a po tvrdej rane Brit spadol na zem.


Rozhodca mohol zápas v sekunde ukončiť, pretože Fury vyzeral byť v bezvedomí, ale sekundu pred koncom odpočítavania v sebe nabral druhý dych a odrazu vyskočil na nohy. Rozhodcovi potvrdil, že môže pokračovať, a Wilder len neveriacky krútil hlavou.

Deontay mal pred zápasom úžasnú bilanciu 40 zápasov a 39 knockoutov. V dvanástom kole si zrejme myslel, že zápas ukončil vo veľkom štýle a zaokrúhlil počet knockoutov na 40, lenže Fury mu radosť prekazil. Po knockdowne sa nielenže postavil, ale bol Wilderovi v otrasenom stave schopný dve minúty vzdorovať a ešte ho aj udrieť. 

Odporúčané
Tyson Fury svoju kariéru nekončí. V sobotu sa postaví v ringu proti Chisorovi Tyson Fury svoju kariéru nekončí. V sobotu sa postaví v ringu proti Chisorovi 2. decembra 2022, 13:30

Britský boxer sa počas celého zápasu parádne zabával. V jednej chvíli si skryl ruky za chrbát, aby Wildera vyprovokoval, čo sa mu viackrát podarilo, pretože Američan dostal od Furyho poriadne údery, veď tvár by mu inak nenapuchla. Čo hovoríš na výslednú remízu?




Domov
Zdieľať
Diskusia