Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2018, 11:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Odvážna Miley Cyrus spieva so zlomeným srdcom. Fanúšikovia tvrdia, že na novú skladbu sa nechytá ani Ariana Grande

HUDBA MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Americká speváčka si zahrala v klipe Marka Ronsona.

Speváčka Miley Cyrus spojila sily s talentovaným hudobníkom Markom Ronsonom. Zrejme ho poznáš ako muža stojaceho za obrovským hitom Uptown Funk s Brunom Marsom, avšak Mark chcel pri tvorbe svojej novej hudby zabudnúť na veselú atmosféru predchádzajúcich skladieb.

V minulosti spolupracoval s menami ako Amy Winehouse či Lady Gaga, a tak je logické, že do svojej zbierky speváčok tentoraz pridal Miley Cyrus.

Na smutnej skladbe Nothing Breaks Like a Heart sa Miley odviazala. Od minuloročného albumu Younger Now pritom ide o jej prvý hudobný počin, a fanúšikom sa očividne pozdáva.

Melancholická skladba o tom, ako veľmi ľahko si ľudia dokážu zlomiť srdce, vstúpiť do nesprávneho vzťahu a potom sa rozísť dostala už aj videoklip. Miley v ňom uteká pred policajtmi, pričom ulice, po ktorých smeruje lemujú jej fanúšikovia s podpornými plagátmi.

Ak sa ti pesnička zapáči, potom by si mal dať šancu aj spomínanému novému albumu Marka Ronsona. V interview pre BBC sa hudobník vyjadril, že na albume bude plno podobne smutných bangerov ako Nothing Breaks Like a Heart.

Domov
Zdieľať
Diskusia