Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
21. novembra 2018, 13:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Je Trnava gastronomickým rajom, ktorý môžu Bratislavčania len závidieť?

GASTRO GASTROPRIEMYSEL TRNAVA
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

V spolupráci s foodblogerom Čojem sme pripravili nové gastro video, kde sme zohodnotili 5 najlepších prevádzok v Trnave.

Testovanie gastronomických prevádzok všetkého druhu je našou suverénne najobľúbenejšou disciplínou, s ktorou sa teraz budeme o slovo hlásiť o niečo častejšie. Tentokrát sme sa však rozhodli opustiť hlavné mesto a navštíviť neďalekú Trnavu, a to spoločne so skúseným foodblogerom Čojem

Ten si na pomoc pozval známu maliarku Dominiku Žákovú, ktorá nám ukázala jedlo z viacerých kútov sveta na jednom mieste. Mali sme možnosť porozprávať sa so známym šéfkuchárom Lukášom Heskom a dozvedeli sme sa, kvôli čomu by si mal Trnavu určite navštíviť. 

Čo sa týka samotných jedál, okrem burgrov Čoje vyskúšal aj asian fusion, moderné bistro kombinované s pivárňou a zopár dezertov. A keďže podrobne ovláda stav gastronómie v Bratislave, po krátkej analýze sa dozvieš, či sa do Trnavy oplatí urobiť si výlet za dobrým jedlom.

Pokojne nám napíš, do akého mesta by sme mali zavítať nabudúce a ktorú reštauráciu určite vyskúšať.  

Domov
Zdieľať
Diskusia