Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. novembra 2018, 20:47
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Rollo sa vo Vikingoch zapája do krvavého konfliktu. Aké sú jeho úmysly?

FILMY A SERIÁLY VIKINGS
Uložiť Uložené

Pokračovanie Vikingov odhaľuje ďalšie spojenectvá, Ivarov postoj k vládnutiu a mnohé iné.

Rollo sa v priebehu sérií ukázal ako skvelý bojovník a ambiciózny muž, ale zároveň príšerný brat, pretože neraz zradil Ragnara a jeho rodinu. Napriek tomu, že ide o postavu, ktorá zakaždým uprednostní osobné potreby pred čímkoľvek iným, majú diváci Rolla jednoducho v obľube.

Zdá sa, že spojenie s Ivarom z neho v druhej polovici 5. série môže opätovne spraviť jednu z hlavných postáv. Do Kattegatu však určite necestoval len preto, aby pozdravil svojich synovcov. Čo povieš, aké tajné plány sa v jeho hlave hmýria tentokrát?

Čo čakať od Rolla? Tak to naozaj nevieme. V prípade Ivara nám však jeho úmysly prezradí aj nasledujúca ukážka, v ktorej pozorujeme niekoľko nových záberov a myšlienkové pochody nového kráľa Kattegatu

Len málokto pochybuje o Ivarovej inteligencii, no zároveň všetci vieme aj o jeho zlomyseľnosti. A je azda nad slnko jasné, že táto kombinácia z neho môže vytvoriť mimoriadne krutého panovníka.

Ďalšia upútavka na novú sériu láka svojim vizuálom a mnohý zábermi na krvavé boje. V nich ako inak uvidíme hlavných dvoch protagonistov, Bjorna a Ivara. Do sporu sa ale zapoja aj ďalší Ragnarovi synovia, Ivarov spojenec kráľ Harald a azda aj starý dobrý strýko Rollo. Aké postavenie však v konflikte zaujme Lagertha a čo bude robiť Floki? Máš nejaký tip?

Odporúčané
Recenzia: Vikingovia – 1. polovica finálnej série Recenzia: Vikingovia – 1. polovica finálnej série 7. februára 2020, 11:29

Všetky publikované videá nás vedú až k 29. novembru (listopad) 2018, kedy Vikingovia opäť rozpútajú chaos a krviprelievanie. Ťažko predpovedať, kto z boja vzíde ako víťaz, ale vieme, že 5. sériou Vikingovia nekončia, pretože tvorcovia už dávnejšie potvrdili 6. sériu s ďalšími 20. epizódami. Ak si sa dostal až sem, veríme, že sa už nevieš dočkať.

Domov
Zdieľať
Diskusia