Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2018, 18:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Do konca roka si PUBG zahráš aj na PS4

TECH
Uložiť Uložené

PlayStation na svojom blogu potvrdzuje, že od 7. decembra bude obľúbená multiplayer hra dostupná na PS4.

Už zopár dní sa v hráčskom svete polemizuje o tom, že by mala obľúbená multiplayer hra PUBG byť konečne dostupná aj pre majiteľov konzoly od Sony. Dnes však spoločnosť na svojom blogu túto informáciu oficiálne potvrdila a zverejnila aj dátum spustenia, ktorý je naplánovaný na 7. decembra. Pôvodne sme sa mali dočkať PS verzie už skôr, no vývojári nechceli nasadzovať do praxe hru, ktorá obsahuje bugy. Narozdiel od kolegov z Microsoftu.

Majitelia PlayStation 4 už na svojich zariadeniach majú možnosť vidieť aj upútavku, keďže dnes boli zároveň spustené predobjednávky v štyroch platených verziách. Tento krok bol, pochopiteľne, len otázkou času, keďže úhlavnému konkurentovi Fortnite sa darí viac než dobre. Otázkou však je, ako sa PUBG popasuje s bezplatným konkurentom.

Len pre doplnenie, k dispozícii budú všetky klasické aj arkádové módy a tri mapy – Erangel, Miramar a Sanhok. Do komentárov nám daj určite vedieť, či sa chystáš vymeniť svoj počítač za konzolu.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia