Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. novembra 2018, 16:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Lorde obvinila Kanyeho Westa a Kid Cudiho z krádeže

HUDBA KANYE WEST KID CUDI
Uložiť Uložené

Novozéladnská speváčka sa dnes na svojom Instagrame pustila do Kanyeho Westa a Kid Cudiho.

Kanye West dnes oznámil, že jeho avizovaný album YANDHI bude musieť preložiť a vydanie presúva na neurčito. Rozhodol sa tak počas svojho debutového vystúpenia k albumu Kids See Ghosts, ktorý vydali s Kid Cudim ešte v prvej polovici roka. Show v rámci karnevalu Camp Flog Gnaw prebehla v úplnom poriadku a fanúšikovia si ju užili. 

Dnes sa však ku koncertu vyjadrila novozélandská speváčka Lorde, ktorá si myslí, že Kanye a Kid Cudi jej ukradli nápad so stage dizajnom. Použili totiž podobnú presklennú miestnosť, ktorá sa vznášala vo vzduchu. Zabudla však spomenúť aj to, že celý projekt navrhoval rovnaký človek. Úlohou interpretov nie je kontrolovať, či niekto pred nimi neprišiel s niečím podobným a ak by sme vôbec mali hľadať vinníka, resp. iniciátora sporu, tak by to bol tento človek.

Lorde zároveň zaujala zvláštnu pozíciu feministky a vetou „don't steal from woman“ poukazuje na to, že raperi kradnú nápad od ženy, čo je v tomto prípade logicky absolútne irelevantná poznámka. 

Lorde obvinila Kanyeho Westa a Kid Cudiho z krádeže

Takto vyzeral stage dizajn na vystúpeniach Lorde z minulého roku. 

Lorde obvinila Kanyeho Westa a Kid Cudiho z krádeže

Zábery zo show Kanyeho Westa a Kid Cudiho, ktorí majú za sebou debutové vystúpenie k albumu Kids See Ghosts.


Lorde obvinila Kanyeho Westa a Kid Cudiho z krádeže

Len pre zaujímavosť, takto vyzeral stage dizajn Justina Biebera v časoch, keď ešte vystupoval naživo so svojím zatiaľ posledným albumom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia