Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. novembra 2018, 18:12
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Kanye West svojím tancom počas koncertu baví internet. Z komických pohybov si uťahuje aj Trippie Redd

HUDBA KANYE WEST KID CUDI
Uložiť Uložené

Ye sa počas show s Kid Cudim poriadne odviazal.

Kanye West nás asi nikdy neprestane prekvapovať. Okrem toho, že si prefarbil vlasy na oranžovo či dokonca opäť presunul dátum vydania očakávaného albumu Yandhi na dobu neurčitú, nám navyše tentokrát dokázal aj to, že jeho tanečné schopnosti sú naozaj výnimočné.

Počas hudobného festivalu Camp Flog Gnaw Carnival v Kalifornii odohral kontroverzný raper koncert s kolegom Kid Cudim, na ktorom zazneli najmä skladby zo spoločného albumu Kids See Ghosts.

Okrem netradičného stagu v podobe presklenej hranolovej klietky visiacej nad hlavami fanúšikov mali samotní účastníci možnosť vidieť aj naozaj unikátne, no najmä komické tanečné pohyby veľkého (Kan) Ye-ho. Ten sa poriadne odviazal a počas show skákal a vykrúcal sa, akoby dostal záchvat.

Väčšina fanúšikov výskala od radosti, iní sa zas neubránili smiechu. Neskôr sa zábery z koncertu dostali aj na internet a komentujúci si z Kanyeho tanca začali s chuťou uťahovať. Okrem bežných používateľov si z neho vystrelil aj známy raper Trippie Redd, ktorý sa dokonca pokúsil Yeezyho pohyby aj vtipne napodobniť.

Originálne zábery z vystúpenia zachytávajúce bizarný tanec:

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DJ Akademiks (@akadmiks),

Trippieho napodobenie:

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa XXL (@xxl),

Domov
Zdieľať
Diskusia