Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2018, 20:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Z Messengeru budeš môcť zmazať odoslanú správu do 10 minút

TECH FACEBOOK SPRÁVA
Uložiť Uložené

Vymazávanie správ sa opäť raz priblížilo.

Zavedenie funkcie vymazávania odoslaných správ z Messengeru naberá čoraz reálnejšie kontúry. Na internete sa v októbri objavili fotografie z tejto aplikácie, kde mala jedna užívateľka možnosť funkciu otestovať.

Vtedy sme nevedeli žiadne detaily, a tak sme len polemizovali o tom, že v Messengeri by sme mohli dostať štedrejší čas na vymazanie správ než 30 sekúnd zavedených v službe Gmail.

Aplikácia WhatsApp umožňuje užívateľom zmazať správy do siedmich minút, ale Messenger ju plánuje preskočiť. Facebook o plánoch oficiálne neinformoval médiá, takže zrejme chce, aby jej uvedenie prebehlo potichu a nečakane.


Spoločnosť však zaskočilo pozorné oko Matta Navarru. Muž si pri čítaní informácií o novej aktualizácii Messengeru na verziu 191.0 v operačnom systéme iOS všimol odkaz od sociálnej siete, kde sa spomína, že v blízkej budúcnosti dostaneš možnosť zmazať odoslanú správu do 10 minút od odoslania.

Odporúčané
Meta oslovila 6 talentovaných Slovákov, aby svojím umením poukázali na šírenie hoaxov v spoločnosti. Pozri si, čo vytvorili Meta oslovila 6 talentovaných Slovákov, aby svojím umením poukázali na šírenie hoaxov v spoločnosti. Pozri si, čo vytvorili 4. júla 2023, 10:00

Ľudia sa nevedia zhodnúť, či je 10 minút dostatočný časový interval na to, aby si správu mohol zmazať, alebo mal byť Facebook štedrejší. V komentároch sa už vtipkuje, že keď v noci pod vplyvom alkoholu poposielaš správy svojej bývalej frajerke, zrejme si do 10 minút neuvedomíš, akú chybu si práve urobil.

Doteraz si síce v Messengeri mal možnosť správu zmazať, avšak nezmizla z oboch strán konverzácie. Na tvojom displeji už neexistovala, ale druhá strana si ju mohla aj naďalej pokojne prehliadať. Opäť raz musíme skonštatovať, že nám Facebook nepovedal presný čas a dátum, kedy funkcia príde, ale ak ju už spomína priamo v texte o aktualizácii, bude zrejme za rohom.

Domov
Zdieľať
Diskusia