Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2018, 20:51
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Úvodná časť 8. série Game of Thrones sa má odohrávať na hrade Winterfell. Čo nové tvorcovia prezradili o posledných častiach?

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Vďaka Entertainment Weekly sme sa dozvedeli ďalšie zaujímavé detaily.

Entertainment Weekly sa zúčastnilo natáčania Game of Thrones a odnieslo si odtiaľ viacero zaujímavých informácií. Hneď na úvod sa dozvieš, že prvá epizóda 8. série začína podobne ako samotný štart seriálu – príchodom kráľa na Winterfell. Tentoraz však dorazí Dany, Jon a ich armády. Sansa však nie je nadšená z toho, že Jon si pred svojou novou kráľovnou a láskou pokľakol. 

Vyspovedaní boli aj herci. Tak napríklad vieme, že posledné spoločné čítanie scenára v Belfaste bolo mimoriadne emocionálne. Obzvlášť pre Kita Haringtona, ktorý sa rozhodol scenár dovtedy nečítať. Keď to teda herci robili spoločne, rozplakal sa dvakrát. Druhý raz to bolo pri samotnom konci dokumentu. Miesto klasického koniec série 1, 2, 3... tam totiž stálo: „Koniec Game of Thrones“.

 

Úvodná časť 8. série Game of Thrones sa má odohrávať na hrade Winterfell. Čo nové tvorcovia prezradili o posledných častiach?
Zdroj: HBO

Chalanov a baby z Entertainment Weekly prekvapilo, akých hercov uvideli na natáčaní. Zrejme teda môžeme rátať s prekvapivými návratmi niektorých postáv. Aby sa však toto nedostalo von, (ako v prípade 7. série) konzultovali showrunneri bezpečnostné opatrenia s Rianom Johnsonom a Kathleen Kennedy z Lucasfilmu.

Odporúčané
Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) Vladimír Furdík: Seriál House of the Dragon som nepozeral. Masku Night Kinga mi môžu hocikedy znova nalepiť na tvár (Rozhovor) 17. marca 2023, 14:30

Benioff a Weiss totiž majú napísať scenár k zatiaľ neznámemu Star Wars filmu, takže im ich budúci kolegovia radi poradili. Aj preto na natáčaní využili techniku na ničenie dronov snažiacich sa získať fotky z výšky.. 8. séria Game of Thrones dorazí už o rok, zrejme niekedy v lete. 

Domov
Zdieľať
Diskusia