Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2018, 11:21
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Netradičné Airbnb na Havaji ponúka ubytovanie vzdialené len šesť kilometrov od aktívnej sopky

ZAUJÍMAVOSTI SOPKA
Uložiť Uložené

Si dobrodružný typ? Potom toto ubytovanie bude pre teba ako stvorené.

O Havaji sa hovorí, že je to krajina ostrovov, kvetov a sopiek. Veľa z nich je stále aktívnych, a tak pobyt v tejto nádhernej dovolenkovej destinácii môže byť často nebezpečný. Niektorí cestovatelia si však z toho príliš ťažkú hlavu nerobia a podobné destinácie dokonca vyhľadávajú. A presne pre akčných dobrodruhov tu máme jeden tip na netradičné ubytovanie.

Portál Airbnb ponúka ubytovanie na Havaji vzdialené len šesť kilometrov od aktívnej sopky s názvom Kilauea. Za sumu 141 € na noc môže byť maličký domček s názvom Phoenix House aj tvoj.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa feeldesain (@feeldesain),

Hostiteľka sľubuje jedinečné útočisko s impozantným výhľadom na vulkán pre tých, ktorí hľadajú pokojné miesto na oddych. Zvonku to síce vyzerá trochu ako opustená chatrč, no nedaj sa zmiasť, vnútri nájdeš malý kuchynský kút, spálňu s dvojlôžkovou posteľou a veľkými oknami či vybavenú kúpeľňu. Samozrejmosťou je aj Wi-Fi, ak by si náhodou zatúžil po kontakte s civilizáciou.

Hodnotenia ubytovaných hostí sú väčšinou pozitívne a oceňujú najmä čistotu, absolútne jedinečnú lokalitu v blízkosti svetoznámeho Národného parku Havajské vulkány, prívetivú hostiteľku Jade a dizajnovo atraktívny interiér. 

Treba však počítať s tým, že sopka sa považuje za jednu z najaktívnejších na Havaji a od roku 1983 neustále vybuchuje, takže ubytovanie nie je nič pre bojazlivých. A aby sme nezabudli, hostiteľka Jade ťa rada naučí jogu, takže ak chceš prísť z dovolenky ako znovuzrodený, už vieš kde máš hľadať.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Alejandro Ortiz "Matu" (@yosoymatu),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Luxury Travel, Style & Beauty (@euriental),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ting Kelly (@tingocean),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ArtisTree (@artistree_treehouse),

Domov
Zdieľať
Diskusia