Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2018, 17:00
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Otec Nurmagomedova pozval Conora McGregora do Dagestanu. Odpustil mu za nekonečné urážky rodiny

ŠPORT CONOR MCGREGOR RUSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ír by mohol ísť do Ruska spriateliť sa s mužom, ktorému viackrát vynadal.

Conor McGregor strávil posledné mesiace propagáciou svojho súboja s Khabibom Nurmagomedovom. Pri každej príležitosti ruského bojovníka dourážal, nezastavil sa ani pri urážaní jeho rodiny či členov tímu, a vyprovokoval preto aj záverečnú strkanicu po skončení vzájomného zápasu. Napriek tomu všetkému mu postupne začínajú ľudia odpúšťať.

Ír v súčasnosti prechádza po Spojených štátoch amerických, aby tam spropagoval svoju novú značku whiskey, a už viackrát sa dostal do médií.

Ľudia sa mu v jednej chvíli smiali za to, ako hádzal šišku na zápase amerického futbalu, ale momentálne vzbudilo záujem pozvanie Abdulmanapa Nurmagomedova.

Otec bojovníka Khabiba natočil video, v ktorom všetkých upozorňuje na to, že v decembri sa bude v ruskom Dagestane organizovať turnaj v bojovom športe sambo. Na turnaj pozval bývalého UFC bojovníka Olega Taktarova a hneď potom aj Conora McGregora.

Otec sa opäť vyjadril, že Conorovi za všetky urážky odpúšťa, pretože v živote je dôležité dávať svojim nepriateľom druhú šancu. Nevedno, či McGregor pozvanie prijme, ale ak áno, tak sa v decembri máme na čo tešiť.


Domov
Zdieľať
Diskusia