Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2018, 20:04
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Instagram sa chce zbaviť scrollovania. Odhaľuje novinku, vďaka ktorej bude stačiť ťuknutie

TECH INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Sociálna sieť neustále vylepšuje maličkosti, ktoré ovplyvňujú užívateľský zážitok.

Popularita sociálnych sietí sa v poslednej dobe nakláňa na stranu Instagramu. Najmä vizuálny materiál si ľudia oveľa radšej vyhľadajú práve na Instagrame, a tak sa fotky či videá na Facebooku strácajú medzi tonami článkov a statusov od priateľov. Musíme však uznať, že nekonečné scrollovanie vie palec unaviť.

Očividne si to všimli aj vývojári z Instagramu, pretože pre vybranú skupinu užívateľov už pred pár dňami sprístupnili novú experimentálnu funkciu. Vďaka nej v sekcii „Explore“ nemusíš scrollovať, aby si sa dostal z jedného príspevku na druhý, ale úplne stačí jedno ťuknutie.

Instagram v testovacej fáze funkciu predstavil so slovami, že cez príspevky môžeš pohodlne prechádzať ako pri prezeraní príbehov svojich známych.

Samotná sociálna sieť vo vyhlásení uviedla, že neustále testuje nové funkcie, ktoré by mohli spríjemniť jej používanie, ale nijak nešpecifikovala to, či a kedy bude prechádzanie príspevkov pomocou ťuknutie sprístupnené pre širokú verejnosť.

Aplikovanie novej funkcie pritom vôbec nie je plánované priamo vo feede užívateľa, takže najskôr zrejme bude testovanie a prípadná implementácie prebiehať len v sekcii „Explore“.

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30


Domov
Zdieľať
Diskusia